Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMK Oy:n hallitus: Kampus Asema-aukiolle

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK Oy:n hallitus: Kampus Asema-aukiolle

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2014 klo 18:38
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus on päättänyt hyväksyä Citycon-konserniin kuuluvan Etelä-Suomen Kauppakiinteistöt Oy:n kampustarjouksen edellyttäen, että jatkoneuvotteluissa päästään yksimielisyyteen vuokrasopimuksesta. Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) uusi Porin kampus sijoittuu näin ollen asema-aukiolle.

Asiasta päätettiin osakeyhtiön hallituksen kokouksessa 25.3.2014 Porin kaupunginhallituksen asettaman kampustyöryhmän ehdotuksesta.

Lisäksi päätettiin, että vuokrasopimusneuvottelut aloitetaan 20 vuoden vuokrasopimuksen pohjalta ja että myös sosiaali- ja terveysalan koulutus tulee samaan kokonaisuuteen.

Kampuksen rakentamisesta kilpaili kolme tarjousta. Citycon ehdotti sijaintipaikaksi Asema-aukiota, Hartela ja Skanska ns. Aviaporin aluetta Tiilimäen kaupunginosassa.

Kolmesta tarjouksesta Skanskan tarjous hylättiin tarjouspyynnön vastaisena.

Porin kaupungin (TPK) ja SAMKin yhdessä organisoiman urakkakilpailun pohjana oli SAMKin laatima tilaluettelo, yhteensä noin 20 000 neliötä. Tarjoukset pyydettiin 15 ja 20 vuoden vuokra-ajoille. SAMK vuokraa tilat, Porin kaupunki on takaajana. SAMK ei itse investoi rakentamiseen.

Kampus rakennetaan tässä vaiheessa vain Satakunnan ammattikorkeakoululle, Porin yliopistokeskukselle on siihen varattu laajennusmahdollisuus.

Tarjousten pisteytyksessä laadun painoarvo oli 40 % ja hinnan 60 %.  Tarjousten pisteytyksiä ja hintoja ei tässä vaiheessa anneta julkisuuteen; tiedot ovat salaisia siihen asti, kun sopimus on allekirjoitettu.

 

Aiempi tiedote (20.3.2014) ja kuvamateriaali:

http://www.samk.fi/ajankohtaista/1/porin_kampuksesta_tarjoukset

 

Lisätietoja:

Juha Kämäri, 044 710 3003

 

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs