Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMK menestyi syksyn yhteishaussa: yli 1000 hakijaa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK menestyi syksyn yhteishaussa: yli 1000 hakijaa

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2015 klo 09:04
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

 

Satakunnan ammattikorkeakouluun (SAMK) haki syksyn yhteishaussa kaikkiaan 1094 henkilöä. Avoinna oli 133 opiskelupaikkaa.

Erityisen vetovoiminen oli liiketalouden monimuotokoulutus, jota järjestetään Huittisissa. 50 opiskelupaikkaan oli kaikkiaan 474 hakijaa, joista 339 haki ensisijaisesti SAMKiin. Näissä opinnoissa opiskelija voi suuntautua julkishallintoon, rahoitukseen, yritysjuridiikkaan tai esimiestyöhön.

Haussa oli myös hoitotyön koulutus sekä ylempään korkeakoulututkintoon johtava englanninkielinen Business Management and Entrepreneurship.

Valintakokeet haussa olleisiin koulutuksiin järjestetään loka-marraskuun vaihteessa. Valinnan tulokset julkaistaan 26.11.2015 mennessä. Opinnot alkavat tammikuussa 2016.

Lisätietoja: Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, p. 044 710 3012

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs