Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMK kolmantena opetuksen laadussa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK kolmantena opetuksen laadussa

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2014 klo 15:44
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on ammattikorkeakoulujen joukossa kolmannella sijalla opetuksen laadussa. Tämä käy ilmi opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2013 OPALA-tuloksista. Opetusministeriö ja ammattikorkeakoulut keräävät ammattikorkeakouluista valmistuvilta vuosittain palautetta OPALA-opiskelijapalautejärjestelmän avulla. Opetusministeriö hyödyntää palautetta koulutuksen arvioinnissa, ammattikorkeakoulujen ja koulutusalojen välisessä vertailussa sekä koulutuksen suunnittelussa. Opiskelijapalaute on myös yksi rahoituksen perusteista.
 
Opetuksen laatua selvitettiin valmistuvilta kysymyksellä ”onko opetuksen laatu ammattikorkeakoulussa ollut asiantuntevaa ja korkeatasoista”.  Vastattaessa SAMKin opiskelijoiden antama arvosana koulutukselleen oli valtakunnallisessa vertailussa kolmanneksi paras.
 
SAMK paransi sijoitustaan kolmeen aiempaan vuoteen verrattuna, jolloin sijoitus on ollut kuudes.
 
Lisätietoja:
opetuksen vararehtori Anne Pohjus, 044 710 3620
rehtori Juha Kämäri, 044 710 3003
 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs