Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMK julkistanut kevään yhteishaun valinnat

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK julkistanut kevään yhteishaun valinnat

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2015 klo 15:12
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK on julkistanut valtakunnallisessa Opintopolku-palvelussa kevään yhteishaun kaikkien hakukohteidensa valinnan tulokset. Torstaihin 2.7.2015 iltapäivään mennessä amk-tutkintoon johtavaan koulutukseen on hyväksytty 1121 ja ylempään amk-tutkintoon johtavaan koulutukseen 117 uutta opiskelijaa. 

SAMK julkistaa maanantaihin 6.7.2015 mennessä osoitteessa www.samk.fi niiden opiskelijaksi hyväksyttyjen nimet, jotka ovat hakemuksessaan sallineet nimensä julkistamisen internetissä. Opetushallitus postittaa jokaiselle korkeakoulujen yhteishaun hakijalle 6.7.2015 alkavan viikon aikana kirjeen, johon on koottu valinnan tilanne ja pisteet hakijan kaikkien hakutoiveiden osalta.

Nyt opiskelijaksi hyväksyttyjen pitää ottaa tarjottu opiskelupaikka vastaan perjantaihin 17.7.2015 klo 15:een mennessä, jotta opiskelupaikka säilyy. Helpoimmin opiskelupaikan vastaanotto ja opiskelijaksi ilmoittautuminen onnistuu Oma Opintopolku -palvelussa, jonka voi ottaa käyttöön verkkopankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla.                                                                                          

SAMKin hakukohteissa hyväksytään vapautuville opiskelupaikoille varasijoilta uusia opiskelijoita keskiviikkoon 12.8.2015 asti. Varasijoja täytetään automaattisesti peruutusten mukaan valintajärjestyksessä, ja varasijalta hyväksyttävä hakija saa tiedon valituksi tulemisesta Oma Opintopolku -palvelussa ja sähköpostitse sekä tarpeen mukaan myös kirjeitse. Myös varasijalta hyväksyttyjen pitää ottaa opiskelupaikka vastaan hyväksymisilmoituksessa annettuun määräaikaan mennessä.

Lisähakuja korkeakoulujen yhteishaussa täyttämättä jääville opiskelupaikoille voidaan järjestää 13.–27.8.2015. SAMK tiedottaa mahdollisista lisähauistaan ja niiden koulutustarjonnasta elokuun alkuun mennessä.

Lisätietoa SAMKin opiskelijavalinnoista:
Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, puh. 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

Lisätietoa hakijoille opiskelijavalinnan tuloksista:
Oma Opintopolku: Opintopolku.fi -> Kirjaudu sisään (sivun oikea yläreuna)

 

 

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs