Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » SAMK alentaa kynnystä insinööriopintoihin matematiikan preppauskurssilla

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK alentaa kynnystä insinööriopintoihin matematiikan preppauskurssilla

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2014 klo 13:22
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) aloittaa matematiikan valmennuskurssit tekniikan koulutuksiin hakeutuville. Valmennuksesta on hyötyä tekniikan pääsykokeisiin jo tänä vuonna tuleville tai opintoja suunnitteleville. Ensimmäinen kurssi pidetään huhtikuussa.
 
SAMKissa halutaan helpottaa usein vaikeaksi koetun matematiikan opiskelun aloittamista. Kurssin pitää pitkän opetuskokemuksen omaava matematiikan yliopettaja Timo Ojala.
 
Kurssilla käydään läpi aikaisempia ammattikorkeakoulujen tekniikan alan pääsykokeita. Vaikka kurssi keskittyy lähinnä pääsykokeiden matematiikan tehtäviin, myös keskeisimpiä fysiikan ja kemian tehtäviä käsitellään.
 
Kurssi pidetään Porissa Tiedepuiston kampuksella huhtikuun loppupuolella kuutena iltana. Tarkempaa tietoa löytyy 7.4. alkaen osoitteesta www.samk.fi/matematiikan_valmennuskurssi. Kurssiin liittyy mm. SAMKin nettikirjakaupasta ladattava ilmainen Matematiikan perustaitojen kertaus –julkaisu.
 
SAMKissa insinöörin (AMK) tutkintoon johtavat koulutukset ovat energia- ja ympäristötekniikka, kone- ja tuotantotekniikka, logistiikka, merenkulku, rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, sähkö- ja automaatiotekniikka sekä tieto- ja viestintätekniikka.
 
 
Lisätiedot:
Yliopettaja, tiimivastaava Kari Nummelin
kari.nummelin@samk.fi
p. 044 710 3213
 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs