Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksessa vapaana yli 200 opiskelupaikkaa – lisähaku ja erillishaku alkavat tänään

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksessa vapaana yli 200 opiskelupaikkaa – lisähaku ja erillishaku alkavat tänään

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2015 klo 09:02
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Lisähaku ja erillishaku ammatilliseen ja lukiokoulutukseen alkaa 15.6. Koulutuskeskus Salpauksessa on haettavana noin 200 opiskelupaikkaa ammatilliseen koulutukseen. Myös Salpauksen lukioon Nastolaan voi vielä hakea sekä yleislinjalle että tekniikkalinjalle. Lisähaku tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi. Erillishaku tapahtuu suoraan oppilaitokseen, hakulomakkeen voi täyttää Salpauksen nettisivuilla.

Ammatillisen koulutuksen opiskelupaikkoja on vapaana Asikkalassa, Heinolassa, Lahdessa ja Nastolassa. Vapaat paikat jakaantuvat useille eri aloille. Vielä on mahdollista päästä opiskelemaan esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkintoa Lahdessa ja Heinolassa, puualan perustutkintoa Lahdessa sekä hevostalouden perustutkintoa Lahden Jokimaalla.  

Lisähaussa voivat hakea peruskoulun tai lukion suorittaneet. Erillishaku on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo aiemmin suoritettuna jokin ammatillisen tutkinto tai korkeakoulututkinto.

Lisähaussa olevat koulutukset Salpauksessa

Erillishaussa olevat koulutukset Salpauksessa

Myös valmentavan koulutuksen haku käynnissä

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaan koulutuksen eli uudenlaiseen Valma-koulutukseen voi hakea vielä 21.7. asti. Koulutuskeskus Salpauksen Valma-koulutuksen aloituspaikkoja on Lahdessa runsas sata sekä Heinolassa ja Orimattilassa kummassakin 12.

Valmentavan koulutuksen haku Salpauksessa

Lahden alueella vielä vapaana olevia koulutuspaikkoja esitellään Zoomaa eteenpäin -infotilaisuudessa tiistaina 16.6. klo 11–17 Kauppakeskus Trion Nuortentila Triplassa.

Lisätietoja Zoomaa eteenpäin -tilaisuudesta

Lisätietoja
Opiskelijapalvelupäällikkö Arja Inkiläinen, puh. 050 526 5976
Opinto-ohjaaja Tarja Mäenpää, puh. 050 384 3937

 

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs