Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksessa vapaana noin 200 opiskelupaikkaa – haku alkaa 17.6.

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksessa vapaana noin 200 opiskelupaikkaa – haku alkaa 17.6.

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2016 klo 15:18
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksessa on kesällä haettavissa noin 200 opiskelupaikkaa ammatilliseen koulutukseen. Haku alkaa perjantaina 17.6. Paikkoja on auki peruskoulun päättäneille, ylioppilaille ja jo ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Ammatillisen koulutuksen opiskelupaikkoja on vapaana Asikkalassa, Heinolassa ja Lahdessa. Vapaat paikat jakautuvat useille eri aloille. Vielä voi päästä opiskelemaan esimerkiksi luonnonvara-alaa, kone- ja metallialaa sekä käsi- ja taideteollisuusalaa.

Peruskoulun tai lukion suorittaneet hakevat lisähaussa, joka tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi. Ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon jo suorittaneet hakevat erillishaussa, jonka hakulomake täytetään Salpauksen nettisivuilla.

Tieto haussa olevista koulutuksista julkaistaan Salpauksen nettisivuilla ja opintopolku.fi:ssä perjantaista 17.6. lähtien. Tietoja täydennetään perjantain ja alkuviikon aikana.

Kevään yhteishaun tulokset julkistettiin 16.6. Valittujen on vahvistettava opiskelupaikan vastaanotto kesäkuun aikana.

Hakea voi myös valmentavaan koulutukseen

Myös ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaan Valma-koulutukseen voi hakea vielä 26.7. mennessä. Syksyllä alkavaan ja vuoden kestävään koulutukseen on Lahdessa sata aloituspaikkaa. Valma-koulutus antaa lisäaikaa ja -valmiuksia hakeutua ammatilliseen koulutukseen. Koulutus sopii myös niille, jotka jäivät yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa.

Vapaana olevia koulutuspaikkoja ja peruskoulun jälkeisiä koulutusmahdollisuuksia esitellään Zoomaa eteenpäin -tapahtumassa Ohjaamo Lahdessa (Kirkkokatu 21 E, sisäpiha) tiistaina 21.6. kello 13–16. Zoomaus-kiertue pysähtyy myös Heinolassa, Sysmässä, Vääksyssä ja Padasjoella 21.–22.6. 

Lisätietoja

lisä- ja erillishausta: opiskelijapalvelupäällikkö Arja Inkiläinen, puh. 050 526 5976
Valma-koulutuksesta ja Zoomaus-tapahtumista: opinto-ohjaaja Tarja Mäenpää, puh. 050 384 3937

Katso lista lisähaussa olevista koulutuksista (lista täydentyy lähipäivien aikana)

Katso lista erillishaussa olevista koulutuksista (lista täydentyy lähipäivien aikana)

Haku Valma-koulutukseen

Koulutuskeskus Salpaus 16.6.: Zoomaus-kierros kertoo koulutusmahdollisuuksista peruskoulun päättäville 21.–22.6.

 

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 800. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs