Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksessa 200 opiskelupaikkaa haettavana täydennyshaussa

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksessa 200 opiskelupaikkaa haettavana täydennyshaussa

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2013 klo 11:30
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Täydennyshaku ammatilliseen peruskoulutukseen ja lukiokoulutukseen järjestetään 5.7. - 12.7. Koulutuskeskus Salpauksessa on haettavana noin 170 opiskelupaikkaa ammatilliseen koulutukseen. Myös Salpauksen lukioon Nastolaan voi vielä hakea sekä yleislinjalle että tekniikkalinjalle.

Ammatillisen koulutuksen paikat jakaantuvat useille eri aloille ja useisiin eri toimipisteisiin. Joihinkin tutkintoihin on jäljellä yksi paikka, joihinkin kymmenkunta. Vielä on mahdollista päästä opiskelemaan esimerkiksi Asikkalaan luonto-ohjaajaksi, Hollolaan yksilöllisten vaatteiden artesaaniksi, Heinolaan turvallisuusvalvojaksi tai Orimattilaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Lahdessa vapaita paikkoja on muun muassa puuseppien ja toimitilahuoltajien koulutuksessa.

Täydennyshaun pääsy- ja soveltuvuuskokeet järjestetään 22.7. - 26.7.2013. Opiskelijavalinnasta ilmoitetaan Koulutuskeskus Salpauksen verkkosivuilla sekä hakijoille lähetettävällä valintakirjeellä 2.8.2013.

Myös ammattistarttiin eli ammatilliseen peruskoulutukseen ohjaavaan ja valmistavaan koulutukseen voi vielä hakea erillishaussa 12.7. asti.

Täydennyshaun tarjonta Salpauksen verkkosivuilla
http://www.salpaus.fi/nuoret/yhteishaku/taydennyshaku/Sivut/default.aspx

Erillishaun tarjonta Salpauksen verkkosivuilla
http://www.salpaus.fi/nuoret/erillishaku/Sivut/default.aspx

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs