Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksen rehtori Marita Modeniuksesta opetusneuvos

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen rehtori Marita Modeniuksesta opetusneuvos

Tiedote.
Julkaistu: 24.05.2013 klo 13:53
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Tasavallan presidentti on myöntänyt tänään 24.5. Koulutuskeskus Salpauksen rehtori Marita Modeniukselle opetusneuvoksen arvonimen. Opetusneuvoksen arvonimiä myönnettiin tällä kertaa seitsemän. Tasavallan presidentti myöntää yleensä arvonimiä kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ja marraskuussa.

Filosofian maisteri Marita Modenius on toiminut Koulutuskeskus Salpauksen rehtorina sen perustamisesta eli vuodesta 2001 alkaen. Modenius jää eläkkeelle kesällä.

Kaikki tasavallan presidentin myöntämät arvonimet 


AMKE ry:n kultaiset ansioristit Modeniukselle, Ilmavirralle ja Heinoselle

Myös Ammallisen koulutuksen kehittämisyhdistys AMKE ry on myöntänyt Marita Modeniukselle tunnustuksen hallituksen kokouksessaan 24.5. Modenius sai AMKE ry:n kultaisen ansioristin ansiokkaasta työstään ammatillisen koulutuksen hyväksi. Kultaiset ansioristit saivat myös Päijät-Hämeen koulutuskonsernin entiset toimitusjohtajat Arvo Ilmavirta ja Arpo Heinonen. Ilmavirta työskenteli koulutuskonsernin toimitusjohtajana vuosina 2003–2012 ja Heinonen vuosina 1996–2003.

AMKE ry:n mukaan Modenius, Ilmavirta ja Heinonen ovat työskennelleet ammatillisen koulutuksen hyväksi paitsi Päijät-Hämeessä, myös valtakunnallisesti. Modenius on AMKE ry:n hallituksen jäsen, ja hän on ollut mukana myös Ammatillisen Aikuiskoulutuksen Liiton hallituksessa. Ilmavirta ja Heinonen ovat toimineet Koulutuksen järjestäjien yhdistyksen hallituksen puheenjohtajina.

Ammatillisen Aikuiskoulutuksen liitto ja Koulutuksen järjestäjien yhdistys muodostavat nykyään AMKE ry:n. AMKE on koulutuksen kehittämisen ja uudistamisen yhdistys, joka kokoaa yhteen ammatillisen koulutuksen järjestäjät ympäri Suomea.

Lisätietoja:
Rehtori Marita Modenius, puh. 050 526 5901
Koulutuskeskus Salpaus

Liitetiedostot

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs