Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksen ravintoloiden ylijäämäruokaa voi ostaa netistä ResQ-palvelun kautta

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen ravintoloiden ylijäämäruokaa voi ostaa netistä ResQ-palvelun kautta

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2016 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen ylläpitämät opiskelija- ja henkilöstöravintolat myyvät ylijäämäruokaa edulliseen hintaan lounasajan jälkeen ResQ-palvelun kautta. 

- Ravintola Fellmannia oli keväällä ensimmäisenä ResQ-kokeilussa ja tarjottavat annokset myytiin hetkessä loppuun. Olemme iloisia, jos tätä kautta pystymme pelastamaan monta laadukasta ruoka-annosta päivässä. Suomalaisissa ravintoloissa menee hukkaan noin viidennes kaikesta syömäkelpoisesta ruuasta, kertoo ravintolapalvelujohtaja Marko Viljamaa. 

Tällä hetkellä ResQ-palvelu on käytössä Fellmannian lisäksi Lahden keskustakampuksen Koo-kuppiloissa sekä Koo-kuppila Kokassa, joka toimii Lahden ammattikorkeakoulun Niemen kampuksella. 

- Hyvän palautteen ansiosta palvelua laajennetaan myös muihin Salpauksen ravintoloihin.

ResQ-palvelua voi käyttää mobiilisovelluksella tai nettiselaimella millä tahansa laitteella. Ruoka-annokset ostetaan suoraan palvelusta ja noudetaan ravintolasta sen ilmoittamaan takarajaan mennessä.

Valtakunnallista hävikkiviikkoa vietetään myös Salpauksessa 29.8. - 4.9.2016

Valtakunnallisella hävikkiviikolla Salpauksen opiskelijaravintolat kampanjoivat hävikkiruoan vähentämisen puolesta ja kannustavat asiakkaitaan vastuulliseen toimintaan. 

- Toivomme, että ruokailijat kiinnittävät huomiota lautaselle ottamansa ruoan määrään. Ruokaa kannattaa ottaa vain sen verran kuin jaksaa syödä, jotta turhaa biojätettä ei syntyisi. Meillä ruokaa saa toki hakea lisää, sanoo Viljamaa.

Lisätietoja:
Ravintolapalvelujohtaja Marko Viljamaa, puh. 044 708 1515
ResQ-palvelu https://resq-club.com/
Hävikkiviikko https://havikkiviikko.wordpress.com/

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 800. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs