Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksen opiskelupaikat täyttyivät hyvin

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen opiskelupaikat täyttyivät hyvin

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2012 klo 09:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen ammatilliseen koulutukseen on valittu 1 975 uutta opiskelijaa. Lisäksi Salpauksen lukioon Nastolaan valittiin 62 opiskelijaa. Ammatillisen koulutuksen yhteishaussa oli tarjolla 2 120 opiskelupaikkaa, joista täyttämättä jäi 145.

Peruskoulupohjaisista opiskelupaikoista jäi vapaaksi 77 ja ylioppilaspohjaisista paikoista 68. Osa ylioppilaspohjaisista vapaista paikoista täytetään varasijoilla olevilla peruskoulupohjaisilla hakijoilla.

Valintakirjeet on postitettu torstaina 14.6. ja valittujen nimet on julkaistu Koulutuskeskus Salpauksen verkkosivuilla osoitteessa www.salpaus.fi. Valittujen on otettava opiskelupaikka vastaan viimeistään 28.6.

Nyt valittujen opiskelijoiden lisäksi Salpaukseen voi päästä vielä varasijalta tai täydennyshaun kautta. Kaikki täyttämättä jääneet opiskelupaikat pyritään täyttämään täydennyshaussa, joka järjestetään 6.7. - 13.7.2012. Täydennyshaun tuloksista ilmoitetaan 3.8.

Musiikkiteknologin koulutus nousi hakijoiden joukossa suosituimmaksi: sinne haki 6,7 ensisijaista hakijaa aloituspaikkaa kohden. Myös kultasepänala, sirkusala ja kauneudenhoitoala kiinnostivat hakijoita.

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus
Opintoasiainpäällikkö Arja Inkiläinen, puh. 050 526 5976

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs