Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksen nuorten koulutustarjontaan pääsee tutustumaan ke 2.12.

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen nuorten koulutustarjontaan pääsee tutustumaan ke 2.12.

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2015 klo 09:18
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksessa on vuosittain tarjolla nuorille lähes 2 000 opiskelupaikkaa ammatilliseen ja lukiokoulutukseen. Salpauksen koulutustarjontaan ja erilaisiin mahdollisuuksiin pääsee tutustumaan keskiviikkona 2.12. järjestettävässä ammatillisen ja lukiokoulutuksen infoillassa.

Infoilta järjestetään Lahdessa Salpauksen Kulinaaritalossa osoitteessa Svinhufvudinkatu 6 D keskiviikkona 2.12. kello 16.30–19.30. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, ja paikan päällä voi poiketa oman aikataulun mukaan. Infoilta on tarkoitettu ennen kaikkea tuleville opiskelijoille ja heidän vanhemmilleen, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Kysy opinnoista suoraan opiskelijoilta

Kävijöillä on mahdollisuus keskustella opiskelusta sekä erilaisista tutkinto- ja polkuvaihtoehdoista Salpauksen opinto-ohjaajien sekä opiskelijoiden kanssa. Opiskelijoita on paikalla aiempia vuosia enemmän.

Toiminnallisilla pisteillä pääsee kokeilemaan esimerkiksi verenpaineen mittaamista lähihoitajaopiskelijoiden opastuksella ja kampausten tekemistä hiusalan opiskelijoiden kanssa. Tulevat media-assistentit esittelevät Kulinaaritalossa valo- ja kameralaitteiden toimintaa.

Tilaisuudessa voi tutustua myös yhdistelmätutkintoon, oppisopimuskoulutukseen ja ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaan Valma-koulutukseen. Paikalla on lisäksi erityisoppilaitosten edustajia Kiipulan ja Keskuspuiston ammattiopistoista sekä Validia Ammattiopistosta.

Urheilijoiden ammatillista koulutusta esitellään kello 18 osoitteessa Ståhlberginkatu 4 C.

Illan aikana voi kuulla lisäksi NY-yritysten toiminnasta ja hankkia näiden valmistamia tuotteita. NY-yritykset ovat opiskelijoiden muodostamia yrityksiä, jotka toimivat yhden lukuvuoden ajan. Kahvilla ja leivonnaisostoksilla voi poiketa myös Salpauksen Shop-Caféssa, joka on auki koko illan.

Kevään yhteis- ja erillishaut järjestetään 23.2.–15.3.2016 ja perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen haku 24.5.–26.7.2016. Koulutuskeskus Salpauksessa haussa oleviin koulutuksiin voi tutustua osoitteessa www.salpaus.fi/nuoret/hakijalle.

Lisätietoja

opiskelijapalvelupäällikkö Arja Inkiläinen, p. 050 526 5976

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs