Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksen matkailuala ja Visit Finland toteuttavat monipuolisen ohjelmapalvelutuottajan koulutuksen

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen matkailuala ja Visit Finland toteuttavat monipuolisen ohjelmapalvelutuottajan koulutuksen

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2016 klo 14:04
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus suunnittelee ja toteuttaa tiiviissä yhteistyössä Visit Finland FinRelax-ohjelman kanssa uuden ohjelmapalvelutuottajan koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on keskittyä hyvinvointimatkailun ohjelmapalvelujen elämykselliseen ja vastuulliseen tuottamiseen sekä toteuttamiseen.

Matkailun ohjelmapalveluiden parissa työskenteleville ja niistä kiinnostuneille henkilöille suunnattu koulutus on monimuotoista ja siihen sisältyy lähiopiskelun lisäksi verkko-opintoja ja tuotetestauksia. Lisäksi koulutus mahdollistaa matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinnon tai sen osien suorittamisen. Koulutus soveltuu myös esimerkiksi kulttuuri- ja hyvinvointialan osaajille.

Vastaava kouluttaja Maaria Alén kertoo koulutuksen olevan ensimmäinen hyvinvointimatkailun kehittämiseen tähtäävä ammatillinen aikuiskoulutus Suomessa. Vaikka koulutusta järjestetään pääsääntöisesti Lahdessa, se on kuitenkin mahdollista toteuttaa räätälöidysti missä tahansa.

-Yksi kantava ajatus koulutuksen kehityksessä on ollut valtakunnallisuus, sillä Visit Finlandin mukaan kansainväliseen hyvinvointimatkailuun soveltuvien laadukkaiden tuotteiden kehittämiseen löytyy tarvetta ympäri Suomen, Alén jatkaa.

Myös itse hyvinvointipalvelujen tuottajana toimiva Alén kertoo koko osaamisensa yhdistyvän palvelutuotteiden suunnittelussa.

-Yhdistän omissa palvelutuotteissani koko osaamistani. Hyvinvointimatkailutuotteiden kehittämisessä ja toteuttamisessa moninaiset kiinnostuksen kohteeni kohtaavat toisensa luontevalla tavalla. Myös opiskelijoilla voi olla vaikka minkälaista osaamista, jota voi hyödyntää.

Hinnat ja muuta tarkempaa tietoa löydät Salpauksen nettisivuilta 

Hyvinvointimatkailu – FinRelax 

 

YHTEYSHENKILÖT

Maaria Alén
p. 044 708 0662
maaria.alen[@]salpaus.fi

Kiti Häkkinen
ohjelmapäällikkö, Visit Finland FinRelax
p. 029 469 5720
kiti.hakkinen[@]visitfinland.com  

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 750. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs