Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpauksen hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat menestyivät Pietarissa

Koulutuskeskus Salpaus

Salpauksen hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat menestyivät Pietarissa

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2012 klo 09:08
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat ovat jälleen menestyneet hyvin kansainvälisissä hius- ja kauneudenhoitoalan kilpailuissa Venäjällä. Kilpailut järjestettiin International Beauty Expo ”Nevskie Berega” -messujen yhteydessä Pietarissa 22. - 26.2.2012.

Kosmetologiopiskelija Katja Koste voitti kasvohoitosarjan ja sijoittui toiseksi koneellisen kasvohoidon sarjassa. Kosmetologiopiskelija Natalia Pylvänäinen osallistui samoihin sarjoihin ja sai suorituksistaan tunnustuksen.

Parturi-kampaajaksi opiskeleva Alina Pojoguina sijoittui kolmanneksi hääkampaussarjassa ja pitkien hiusten päiväkampaussarjassa. Pitkien hiusten iltakampaussarjassa Pojoguina ylsi neljänneksi. Hääkampaussarjassa kilpaili myös Salpauksen opiskelija Pia Heinonen, joka sai osallistumisestaan diplomin.

Koste, Pylvänäinen, Pojoguina ja Heinonen kilpailivat opiskelijoiden sarjoissa, joista suosituimpia olivat hääkampaussarja (51 kilpailijaa) ja kasvohoitosarja (44 kilpailijaa). Kilpailussa on sarjoja myös ammattilaisille.

Kovempi taso vuosi vuodelta

Kulta- ja hopeamitalin kanssa kisoista palannut Katja Koste oli mukana kilpailuissa ensimmäistä kertaa.

– Lähdin kisaan voittamaan itseni, en osannut kuvitella tällaista menestystä. Uskon, että tuomarit näkivät rakkauteni tähän alaan ja tekemiseen.

Lahtelainen Koste valmistuu keväällä kosmetologiksi. Hän on aikaisemmalta koulutukseltaan restonomi, mutta kauneudenhoitoalan ammatti on ollut haaveena jo pitkään.

Kosmetologiopiskelijoiden kilpailuvalmennuksesta vastasi Koulutuskeskus Salpauksen työnohjaaja ja kosmetologi Jelena Suni, joka toimi myös kilpailun tuomarina.

– Kilpailujen taso ja osallistujamäärä nousee vuosi vuodelta, hän kertoo.

Suni ei saanut arvioida suomalaisten suorituksia, mutta hänen venäläiset kollegansa vaikuttuivat suomalaisten kilpailijoiden tunnollisuudesta ja päämäärätietoisuudesta.

Alina Pojoguina oli Pietarin kilpailuissa mukana myös viime vuonna, ja sai silloinkin kaksi pronssimitalia parturi-kampaajien sarjoissa. Tänä vuonna hän suoritti kilpailumatkansa yhteydessä myös viikon mittaisen työssäoppimisjakson Arlekino-ketjun salongissa Pietarissa.

Lisätietoja:
Koulutuskeskus Salpaus
kosmetologiopiskelija Katja Koste, puh. 045 891 1019
työnohjaaja/kosmetologi, valmentaja, tuomari Jelena Suni, puh. 050 387 1941


Liitetiedostot

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs