Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Salpaukselle viisi mitalia SAKUstars-kotikisoista

Koulutuskeskus Salpaus

Salpaukselle viisi mitalia SAKUstars-kotikisoista

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 13:04
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus sai järjestämistään SAKUstars-kulttuurikilpailuista neljä kultamitalia ja yhden pronssin. Lisäksi Salpauksen opiskelijat saivat useita kunniamainintoja. Valtakunnallinen ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailu SAKUstars järjestettiin Lahdessa 16.–18.4.

Lyömäsoitinten sarjassa salpauslaiset nappasivat sekä kultaa että pronssia, kun Aleksi Silvenius voitti ja Taneli Fabritius tuli kolmanneksi. Rap-musiikin sarjassa Salpauksen Tehoste eli Joonas Kajanus ja Juuso Lehtinen veivät voiton. Tanssiduoissa kultamitaliin ylsi Salpauksen Sasu eli Saku Tonteri ja Susanna Tonteri. Lauluyhtyeet ja laulukuorot -sarjan voitti Kaarisillan kuoro, joka saavutti yleisön suuren suosion myös SAKUstars-kisojen avajaisissa.

SAKUstars-kisoissa oli mukana yli 800 ammattiin opiskelevaa nuorta ympäri Suomen. Eniten mitaleja meni Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään eli Keudaan. Keudalaiset saivat kaiken kaikkiaan kuusi mitalia.

Ennakkosarjoista kolme mitalia

SAKUstars-kisoissa oli myös ennakkosarjoja, joissa kilpailtiin muun muassa musiikin, kuvataiteen ja kirjoittamisen taidoilla. Ennakkosarjoissa salpauslaiset saivat kolme mitalia: Juho Heikkinen voitti videoiden sarjan ja Rainer Pekkinen konemusiikin sarjan. Anni Myllyniemi tuli kolmanneksi maalauksissa. Myös ennakkosarjoista salpauslaiset saivat mitalien lisäksi useita kunniamainintoja. Ennakkosarjoista ylivoimaisesti eniten mitaleja eli 12 mitalia meni Omniaan.

Opiskelijat tapahtumaa tekemässä

Lahden kisojen teema oli Unelmien amis, ja monissa esityksissä näkyivätkin unelmat, oman alan löytäminen ja ammatillisuus.

- Teema näkyi siinäkin, että niin moni opiskelija oli tekemässä tätä tapahtumaa. Opiskelijat olivat täysillä mukana ja järjestelyt pelasivat hienosti, sanoo projektipäällikkö Anne Kampman Koulutuskeskus Salpauksesta.

Kisojen rakentamisessa, organisoinnissa, juontamisessa, puvustamisessa, tekniikassa ja taltioinnissa oli mukana satoja Salpauksen opiskelijoita.

Lisätietoja
projektipäällikkö Anne Kampman, puh. 044 708 0484
kilpailukoordinaattori Susanna Salmi, puh. 044 708 0703

Kaikki SAKUstars-tulokset

Kuvia SAKUstars-kisoista (kuvaajat: Koulutuskeskus Salpauksen media-assistenttiopiskelijat)

Videoita SAKUstars-kisoista (tuotanto: Koulutuskeskus Salpauksen media-assistenttiopiskelijat)

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs