Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Sähköisen oppimisympäriston hyödyntäminen varastoalan koulutuksessa

TTS Työtehoseura

Sähköisen oppimisympäriston hyödyntäminen varastoalan koulutuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2014 klo 10:08
Julkaisija: TTS Työtehoseura

Tervetuloa tutustumaan opettamisen uusiin keinoihin.

Tiistaina 25.11.2014, klo 10.00 - 11.00
Osoitteessa TTS Työtehoseura, Kangaskatu 1, 45200 Kouvola

TTS Työtehoseura on käynnistämässä Kouvolassa terminaalityöntekijäkoulutuksen. Koulutus on Kaakkois-Suomen TE-palveluiden kanssa toteutettava rekrytointikoulutus, jossa koulutetaan terminaalityöntekijöitä Mika Honkanen Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Koulutus koostuu tiiviistä neljän viikon teoriaopinnoista TTS:n Kouvolan toimipisteessä ja jatkuu yhdeksän viikon intensiivijaksolla Mika Honkanen Oy:lla, jossa TTS on työpaikkakouluttajana.

Koulutus toteutetaan osittain sähköisessä oppimisympäristössä, kokeiluna. Tavoitteena on ensisijaisesti hankkia kokemuksia sähköisen oppimisympäristön soveltuvuudesta varastoalan koulutuksessa, sekä kerätä opiskelijapalautetta oppimisympäristön toteuttamisesta.

Opiskelijat saavat opiskelun ajaksi käyttöönsä tabletti-tietokoneet ja verkko-opetus tapahtuu Office365 oppilaitosalustalla.

Tervetuloa tutustumaan verkko-opetuksen mahdollisuuksiin!

Lisätietoja:
TTS Työtehoseura
Rami Muona, Kouluttaja, näyttötutkintomestari
050 387 0115

Mika Honkanen Oy tarjoaa logistiikan palvelut kuljetuksista, tavarankäsittelyyn ja logistiikkaan liittyviin toimistopalveluihin. Lisäksi vuokraamme tiloja yrityksille ja yksityisille. Yritys on toiminut vuodesta 1961 alkaen. Perinteet ja vahva ammattitaito ovat yrityksen tärkeimmät arvot

 

 

TTS - Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 10000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Koulutustoiminnan lisäksi TTS - Työtehoseura tutkii ja kehittää noin 100 vuosittaisen projektin avulla työmenetelmien toiminnallisuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs