Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ruuan ja kulttuurin teemaviikko KyAMK:n opiskelijoille

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Ruuan ja kulttuurin teemaviikko KyAMK:n opiskelijoille

Kutsu.
Julkaistu: 09.11.2012 klo 15:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Toimittajat ovat tervetulleita Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Klaanin järjestämää Ruoka- ja kulttuuriviikkoa käsittelevään tiedotustilaisuuteen.

Aika: ti 13.11.2012 kello 9.30
Paikka: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Kasarminmäen kampuksen Paja-kabinetti, Kuuselankatu 1, Kouvola 

Paikalla tilaisuudessa ovat KyAMK:n opiskelijat Toni Alastalo ja Topi Seppälä sekä lehtori, opinto-ohjaaja Jaakko Janhunen.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Klaani järjestää jäsenilleen Ruoka- ja Kulttuuriviikon 19.–23.11.2012. Tapahtumaviikolla opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua hyvin edulliseen hintaan paikalliseen ruoka- ja kulttuuritarjontaan opiskelijakortilla.

Projektin suunnittelu sai alkunsa Kymenlaakson ammattikorkeakoulun tekemän hyvinvointitutkimuksen perusteella, jossa havaittiin paljon masennuksen sekä ahdistuksen oireita. Opiskelijayhdistys Heimo Ry:n tekemässä omassa tutkimuksessa opiskelijat toivoivat lisää tapahtumia ja aktiviteetteja arkeen.

Vastauksena kyselyiden tuloksiin opiskelijakunta Klaani käynnisti Ruoka- ja Kulttuuriviikon projektin yhdessä ohjaavan opettajan Jaakko Janhusen kanssa. Projektityöntekijöinä ovat Topi Seppälä ja Toni Alastalo, jotka ovat viimeisen vuoden opiskelijoita.

”Niin Kotkan kuin Kouvolankin yrittäjät sekä kulttuurintuottajat ovat ottaneet hienosti vastaan ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtumaviikon”, Toni Alastalo sanoo.

Mukana projektissa on 12 ravintolaa ja 10 kulttuurintuottajaa sekä Kotkasta että Kouvolasta.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KLAANI / Opiskelijan Kymenlaakso
Projektipäällikkö Toni Alastalo
p. 044 540 4552
klaani.projekti@kyamk.fi 

www.opiskelijankymenlaakso.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs