Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » RudiRokin luotsaama Urapuntari-kiertue Valkealassa 13.11.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

RudiRokin luotsaama Urapuntari-kiertue Valkealassa 13.11.

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2012 klo 15:26
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun Urapuntari-kiertue kulkee jälleen tänä syksynä Itä-, Keski- ja Kaakkois-Suomen 2. asteen oppilaitoksissa. Kiertueella on mukana ääniakrobaatti, beatboxaaja RudiRok, joka järjestää oppilaille kuullunymmärtämistestin. Testissä arvuutellaan eri ammatteja, joita RudiRok taituroi äänellään. Urapuntari vierailee Valkealassa 13.11.

MAMKin Urapuntari-kiertue kiertää Etelä-Savoa ja lähimaakuntia jo neljättä vuotta. Kiertueella esitellään MAMKin koulutustarjontaa – viihteen siivittämänä. Aikaisempien vuosien kiertueella on ollut mukana Suomen eturivin viihdyttäjiä; Ville Myllyrinne, Janne Kataja ja Minna Koskela. Tänä vuonna mukana on beatboxaaja RudiRok, jonka showssa jokainen ääni, jonka yleisö kuulee, tehdään suulla. RudiRokin ääni taipuu instrumenteista eläimiin ja äänitehosteista tunnettuihin kappaleisiin, joissa soittimet ja laulu kuuluvat samaan aikaan päällekkäin.

Opiskelijat saavat tietoa opiskelusta Mikkelin ammattikorkeakoulusta esittelypisteellä, jossa voi kysyä opintoihin liittyviä kysymyksiä nykyisiltä opiskelijoilta ja henkilökunnalta.

 

Valkealan Urapuntari-tapahtuma 13.11.

 • Valkealan lukio (Lukionkaari 8), tapahtuma 10.30-12.00, Rudirokin esitys klo 11-11.30.

Media on tervetullut Urapuntari-kiertueen tapahtumiin, kiertuetietoa löytyy http://www.mamk.fi/urapuntari. Tietoa Rudirokista löytyy: http://rudirok.com/

Urapuntari vierailee Kymenlaaksossa vielä joulukuussa, jolloin kiertue rantautuu Kuusankosken lukioon  ja Kouvolan yhteiskoulun lukioon 10.12.

Lisätietoja Mikkelin ammattikorkeakoulun markkinoinnista

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu
markkinointipäällikkö
Tiivi Pukkila-Nupponen
040 521 1809
tiivi.pukkila@mamk.fi

Lisätietoa kiertueesta: kulttuurituottaja Pekka Pulkkinen, 040 773 7653

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs