Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » RudiRokin luotsaama Urapuntari-kiertue Savonlinnassa 8.11.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

RudiRokin luotsaama Urapuntari-kiertue Savonlinnassa 8.11.

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2012 klo 13:06
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun Urapuntari-kiertue kulkee jälleen tänä syksynä Itä-, Keski- ja Kaakkois-Suomen 2. asteen oppilaitoksissa. Kiertueella on mukana ääniakrobaatti, beatboxaaja RudiRok, joka järjestää oppilaille kuullunymmärtämistestin. Testissä arvuutellaan eri ammatteja, joita RudiRok taituroi äänellään.

Urapuntari esittäytyy Savonlinnassa, Mikkelin ammattikorkeakoulun Savonniemen kampuksella torstaina 8.11. Savonniemelle on tulossa 2. asteen opiskelijoita Savonlinnasta, Kiteeltä, Lieksasta ja Tohmajärveltä.

MAMKin Urapuntari-kiertue kiertää Etelä-Savoa ja lähimaakuntia jo neljättä vuotta. Kiertueella esitellään MAMKin koulutustarjontaa – viihteen siivittämänä. Aikaisempien vuosien kiertueella on ollut mukana Suomen eturivin viihdyttäjiä; Ville Myllyrinne, Janne Kataja ja Minna Koskela.

Tänä vuonna mukana on beatboxaaja RudiRok, jonka showssa jokainen ääni, jonka yleisö kuulee, tehdään suulla. RudiRokin ääni taipuu instrumenteista eläimiin ja äänitehosteista tunnettuihin kappaleisiin, joissa soittimet ja laulu kuuluvat samaan aikaan päällekkäin.

Opiskelijat saavat tietoa opiskelusta Mikkelin ammattikorkeakoulusta esittelypisteillä, jossa voi kysyä opintoihin liittyviä kysymyksiä nykyisiltä opiskelijoilta ja henkilökunnalta.

Urapuntari-tapahtuma Savonlinnassa (Savonniemenkatu 6) alkaa klo 9.00. RudiRokin esitys on klo 10.30-11.00.

Media on tervetullut Urapuntari-kiertueen tapahtumiin, kiertuetietoa löytyy http://www.mamk.fi/urapuntari. Tietoa Rudirokista löytyy: http://rudirok.com/

 

Lisätietoja:

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu
markkinointipäällikkö
Tiivi Pukkila-Nupponen

040 521 1809, tiivi.pukkila(at)mamk.fi

 

Tutustu Rudirokiin http://rudirok.com/

 

Lisätietoa kiertueesta: markkinointisihteeri Anne Hakkarainen, 050 312 5118

kulttuurituottaja Pekka Pulkkinen, 040 773 7653

 

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs