Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » RudiRokin luotsaama Urapuntari-kiertue käynnistyy Mikkelistä

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

RudiRokin luotsaama Urapuntari-kiertue käynnistyy Mikkelistä

Tiedote.
Julkaistu: 12.10.2012 klo 08:45
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun Urapuntari-kiertue kulkee jälleen tänä syksynä Itä-, Keski- ja Kaakkois-Suomen 2. asteen oppilaitoksissa. Kiertueella on mukana ääniakrobaatti, beatboxaaja RudiRok, joka järjestää oppilaille kuullunymmärtämistestin. Testissä arvuutellaan eri ammatteja, joita RudiRok taituroi äänellään. Urapuntari aloittaa Mikkelissä 17.10. Kasarmin kampuksella, johon on tulossa 400 nuorta tutustumaan MAMKin koulutustarjontaan.

Mikkelissä nähtävillä on myös MAMKin ja KyAMK:n yhteinen aurinkovene, joka sijoittui kesällä kolmanneksi Hollannissa järjestetyssä kansainvälisessä kisassa.

MAMKin Urapuntari-kiertue kiertää Etelä-Savoa ja lähimaakuntia jo neljättä vuotta. Kiertueella esitellään MAMKin koulutustarjontaa – viihteen siivittämänä. Aikaisempien vuosien kiertueella on ollut mukana Suomen eturivin viihdyttäjiä; Ville Myllyrinne, Janne Kataja ja Minna Koskela. Tänä vuonna mukana on beatboxaaja RudiRok, jonka showssa jokainen ääni, jonka yleisö kuulee, tehdään suulla. RudiRokin ääni taipuu instrumenteista eläimiin ja äänitehosteista tunnettuihin kappaleisiin, joissa soittimet ja laulu kuuluvat samaan aikaan päällekkäin.

 

Urapuntari-tapahtuma Mikkelissä

Mikkelin Urapuntari-tapahtuma järjestetään Kasarmin kampuksella, ravintola Dexissä keskiviikkona 17.10.2012. Aamupäivän tilaisuus on klo 9.00–11.00 ja iltapäivällä sama ohjelma järjestetään klo 13.00-15.00.

Urapuntari-tapahtuman esittelypisteet sijaitsevat ravintola Dexin aulassa ja X-rakennuksen käytävillä, RudiRokin show kuullaan ravintola DeXin lavalla. RudiRok esiintyy aamulla klo 9-9.30 ja iltapäivällä klo 13-13.30.

Aurinkoveneeseen voi tutustua D-rakennuksen edessä ja verkossa http://midnightsunfinland.org/.

Media on tervetullut Urapuntari-kiertueen tapahtumiin. Muista kiertuepäivistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin, kiertutietoa löytyy myös http://www.mamk.fi/urapuntari.

 

Lisätietoja:

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu
markkinointipäällikkö
Tiivi Pukkila-Nupponen
040 521 1809, tiivi.pukkila@mamk.fi

 

Tutustu Rudirokiin http://rudirok.com/

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs