Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Rohkene huomata ja ottaa puheeksi: Järjestöt esittäytyvät opiskelijoille Seinäjoella

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Rohkene huomata ja ottaa puheeksi: Järjestöt esittäytyvät opiskelijoille Seinäjoella

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2015 klo 17:23
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seitsemättä kertaa järjestettävä Järjestöekstriimi kokoaa tiistaina 24.11. yhteen yli 250 opiskelijaa ja 44 sosiaali- ja terveysalan järjestöä ja muita toimijoita. Tapahtuma on osa Seinäjoen ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opintoja.

Järjestöekstriimi toteutetaan nyt ensimmäisen kerran Seinäjoen ammattikorkeakoulun pääkampuksella, Frami F:ssä, jossa pääsääntöisesti opiskelevat tekniikan, liiketalouden sekä kulttuuri- ja kirjastoalan opiskelijat.
- Uuden tapahtumapaikan ansiosta Järjestötori voi nyt avata ovensa myös muiden alojen opiskelijoille ja opettajille tarjoten mahdollisuuden tutustua sosiaali- ja terveysalan järjestötoimintaan, iloitsee erityisasiantuntija Tuula Peltoniemi SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:stä.

Teeman Rohkene huomata ja ottaa puheeksi tavoitteena on tuoda esiin erilaisissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa olevien ihmisten tarve tulla huomatuksi ja kohdatuksi. Tapahtuman järjestäjät haluavat korostaa, että jokainen ansaitsee tulla hyväksytyksi sellaisena kuin on. Vaikealtakin tuntuva asia on kyettävä ottamaan puheeksi. Se kannattaa.

SeAMK Sosiaali- ja terveysalan päätoiminen tuntiopettaja Elina Kangasluoma painottaa Järjestöekstriimin lisäävän opiskelijoiden, opettajien ja sosiaali- ja terveysalan järjestöjen keskinäistä vuorovaikutusta.
- Monialainen ja -ammatillinen yhteistyö on entistä vahvemmin alan trendi.  Tähän Järjestöekstriimi suo hienon tilaisuuden. Kun perusta yhteistyölle on kunnossa, kynnys yhteistyöhön on matalampi.

Tapahtuma jakaa tietoa järjestötoiminnan ammatillisesta osaamisesta ja kokemusasiantuntijuudesta, järjestöistä harjoittelupaikkana, opinnäytetyön aiheiden lähteenä tai työpaikkana sekä vapaaehtoistoiminnasta osallistumiskanavana. Järjestöjä pyydetään tarjoamaan opiskelijoille konkreettisia tehtäviä ja ideoita, joihin heillä olisi mahdollisuus vapaaehtoistoimijoina tai osana opintojaan tarttua.

 

Lisätietoja:
Erityisasiantuntija Tuula Peltoniemi, 050 540 0655, tuula.peltoniemi(a)soste.fi 
SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry

Päätoiminen tuntiopettaja Elina Kangasluoma, 040 830 2141, elina.kangasluoma(a)seamk.fi
SeAMK Sosiaali- ja terveysala

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs