Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Restonomiopiskelijoiden kehittämiä palvelutuotteita esillä Palveluaaltoja -tapahtumassa 12.12.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Restonomiopiskelijoiden kehittämiä palvelutuotteita esillä Palveluaaltoja -tapahtumassa 12.12.

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2012 klo 12:10
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat ovat osana opintojaan suunnitelleet palvelutuotteita, joita he esittelevät Palveluaaltoja –tapahtumassa keskiviikkona 12.12. klo 10-14. Paikkana on Jyväkylän ammattikorkeakoulu, Dynamo, Piippukatu 2, Jyväskylä. Palvelutuotteet on suunniteltu noin 25 yritykselle: mukana on mm. matkailuyrityksiä, kahviloita sekä ravitsemisalan yrityksiä.

– Meidän ryhmämme kehitti keskisuomalaiselle matkailuyritykselle menukokonaisuuden sekä siihen liittyvää reseptiikkaa, kertoo ruoka- ja ravitsemispalveluihin erikoistunut kolmannen vuoden restonomiopiskelija Anni Nurminen.

Opiskelijat ja yritykset ovat päässeet mukaan tuotekehitysprosessiin, jossa hyödynnetään uusinta tietoa palvelumuotoilusta sekä moderneja innovaatiomenetelmiä.

– Tuotekehitysprosessiin ovat osallistuneet kaikki tänä syksynä aloittaneet matkailun sekä palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelman opiskelijat, noin 100 tulevaa restonomia, liiketoiminta ja palvelut -yksikön matkailun lehtori Maisa Kuha kertoo.

Lisätietoja:
Maisa Kuha, lehtori, 040 554 8899, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä Heikki Pusa, projektipäällikkö, 040 721 7934, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs