Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Reima Kuisla ja Kirsti Sorama puhuvat yrittäjyydestä SeAMK Foorumissa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Reima Kuisla ja Kirsti Sorama puhuvat yrittäjyydestä SeAMK Foorumissa

Kutsu.
Julkaistu: 13.02.2014 klo 14:11
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMK Foorumissa käsitellään yrittäjyyttä 20.2.2014 klo 14-16. Yrittäjä Reima Kuisla puhuu menestyvän yrittäjyyden kulmakivistä. Yliopettaja Kirsti Soraman aiheena ovat yrittäjyyden mahdollisuudet ja haasteet tulevaisuudessa. Paikka on Frami F:n keltainen auditorio. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Reima Kuisla on pitkän linjan yrittäjä, joka on suorittanut hallintotieteiden maisterin tutkinnon ja MBA-tutkinnon. Alustuksessaan Kuisla kertoo kokemuksiaan yrittäjyydestä. Menestyvän yrittäjyyden kulmakiviksi hän nostaa ahkeruuden, tiukan taloudenpidon ja jatkuvan kehittämisen.

Kirsti Sorama toimii Seinäjoen ammattikorkeakoulussa yrittäjyyden yliopettajana. Hän on väitellyt yritysverkostojen oppimisesta, mutta on myös toteuttanut useita omistajanvaihdoksiin, yritysten kasvuun sekä tulevaisuuden ennakointiin liittyviä tutkimushankkeita. Sorama on mallintanut klusteriperustaisen tulevaisuuden ennakoinnin prosessin, jonka avulla voidaan tehdä tulevaisuuden ennakointia monissa erilaisissa konteksteissa. Viimeisin julkaisu käsitteli maatilojen puurakentamista, jossa hyödynnettiin elintarvikeklusterin ennakointia. Hänellä on myös laaja käytännön kokemus yritysjohtajana.

Tervetuloa myös kevään muihin SeAMK Foorumeihin, joista löytyy lisätietoja osoitteessa

http://www.seamk.fi/fi/SeAMK-Info/Ajankohtaista/Tapahtumat/SeAMK-Foorumi

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs