Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Rehtorille käädyt ja sävellykselle ensiesitys – 25-vuotiasta Oamkia juhlistetaan 30.9.

Oulun ammattikorkeakoulu

Rehtorille käädyt ja sävellykselle ensiesitys – 25-vuotiasta Oamkia juhlistetaan 30.9.

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2016 klo 07:15
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) sidosryhmille tarkoitettua Oamk-gaalaa vietetään perjantaina 30.9. kello 18.00 alkaen Kotkantien kampuksella (Kotkantie 1, Oulu). Tänä vuonna juhlassa on tavallista enemmän säihkettä, sillä Oamk viettää 25-vuotisjuhlaansa. Ammattikorkeakoulun toiminta alkoi 1991 Oulun väliaikaisena ammattikorkeakouluna. Vakinaiseksi toiminta muuttui 1996, jolloin myös nimi vaihtui silloiseksi Oulun seudun ammattikorkeakouluksi.

Gaalassa nähdään poimintoja ammattikorkeakoulun historiasta ja matkasta, joka on vienyt Oamkin yhdeksi Suomen suosituimmista ammattikorkeakouluista. Luvassa on puheita, tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä Oamkin vuoden alumnin ja sidosryhmän julkistaminen. Gaalassa kuullaan myös ensiesityksenä oululaisen säveltäjän ja Oamkin yliopettajan, Jouko Tötterströmin, juhlavuoden kunniaksi Oamkille tekemä sävellys La Déclaration.

Ennen gaalan alkua kello 17.15 Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen sekä Oulun kauppakamarin toimitusjohtaja Jari Tuovinen luovuttavat käädyt rehtori, toimitusjohtaja Jouko Paasolle Kotkantien kampuksella. Oamkin rehtori saa käädyt nyt ensimmäistä kertaa Oamkin historiassa. Käädyt on suunnitellut inarilainen korusuunnittelija Katja Lettinen.

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita käätyjen luovutustilaisuuteen sekä gaalaan!

Lisätietoja:

rehtori, toimitusjohtaja Jouko Paaso, 044 556 8200

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs