Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Rehtori jumppaa opiskelijat vapun viettoon Rotuaarilla 30.4. kello 12

Oulun ammattikorkeakoulu

Rehtori jumppaa opiskelijat vapun viettoon Rotuaarilla 30.4. kello 12

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2015 klo 09:59
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) ja opiskelijakunta OSAKO juhlistavat vappua yhdessä Rotuaarilla vappuaattona 30.4. kello 12. Rotuaarilla kuullaan muun muassa Oamkin rehtori Jouko Paason ja OSAKOn vappupuhe sekä lämmitellään rehtorin vetämän humppajumpan tahtiin. Kaikki oululaiset ovat tervetulleita seuraamaan oamkilaisten vapun avajaisia.

Rotuaarilta alkaa myös OSAKOn perinteinen vappusuunnistus. Rastit sijaitsevat puistoissa ympäri Oulun keskustaa ja ovat avoinna kello 13–19. Suunnistukseen on ilmoittautunut yli sata joukkuetta, aina Helsingistä ja Joensuusta asti. Oamkin opiskelijoiden vappu huipentuu jo 13. kerran Ainolan puiston kesäteatterilla, jossa juhlitaan dj:n johdolla kello 19–24. Iltatapahtumassa julistetaan myös rastisuunnistuksen voittaja.

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO on noin 8 500 Oamkin opiskelijan edunvalvonta- ja palvelujärjestö, joka edistää aktiivisesti myös oululaista opiskelijakulttuuria.

Lisätietoja:

opiskelijakunta OSAKOn hallituksen tapahtumavastaava Valtteri Törmänen, 050 563 1888, valtteri.tormanen@osakoweb.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs