Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Rehtori Juha Kettunen vahvistamaan Turun AMK:n tutkimus- ja kehitystoiminnan kansainvälistymistä ja julkaisutoimintaa

Turun ammattikorkeakoulu

Rehtori Juha Kettunen vahvistamaan Turun AMK:n tutkimus- ja kehitystoiminnan kansainvälistymistä ja julkaisutoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2014 klo 15:12
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun pitkäaikainen rehtori, dosentti Juha Kettunen siirtyy yhtiössä uuteen tehtävään vahvistamaan Turun AMK:n tutkimus- ja kehitystoiminnan kansainvälistymistä sekä julkaisutoimintaa.

Kansainvälistyminen ja julkaisutoiminta on kumpikin nostettu ammattikorkeakoulu-uudistuksessa valtionrahoituksen mittareiksi. Turun AMK Oy:n hallitus päätti 30.9.2014 vahvistaa näitä toimintoja sopimalla Juha Kettusen kanssa siirtymisestä tähän liittyvään tehtävään johtajan nimikkeellä 1.10.2014 alkaen.

Julkaisutoiminnalla, kansainvälisellä liikkuvuudella ja ulkopuolisella tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoituksella on ammattikorkeakoulujen uudessa rahoitusmallissa 14 prosentin painoarvo. Turun ammattikorkeakoulun valtionosuus vuonna 2014 tulee olemaan noin 60 miljoonaa euroa.

– Turun AMK:n on panostettava niihin rahoitusmallin osatekijöihin, joilla on painoarvoa, ja joissa meillä on menestymisen edellytyksiä, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jouko K. Lehmusto.

– Juha Kettusen kokemus on tässä tehtäväkentässä merkittävää, ja hän vahvistaa ammattikorkeakoulun uuden organisaation toimintaa omalla osaamisellaan, jatkaa Lehmusto.

Lisätiedot:

Turun AMK Oy, hallituksen puheenjohtaja Jouko K. Lehmusto, p. 0500 523 900

Rehtori, dosentti Juha Kettunen (1.10.2014 alkaen johtaja), p. 050 5985 612

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs