Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Red Nose Night - Opiskelijakuoro NOTE! :n konsertti Mikkelissä 7.11.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Red Nose Night - Opiskelijakuoro NOTE! :n konsertti Mikkelissä 7.11.

Tiedote.
Julkaistu: 26.10.2012 klo 15:49
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

RED NOSE NIGHT on Opiskelijakuoro NOTE!:n konsertti, joka on osa valtakunnallisen Nenäpäivän tapahtumaviikkoa. Konsertti järjestetään 7.11. klo 18-20 ammattikorkeakoulun ravintola DeXissä. Opiskelijakuoro NOTE! kuuluu Mikkelin ammattikorkeakoulun sekä Etelä-Savon ammattiopiston yhteisiin opiskelijoiden harrasteryhmiin. Kuoronjohtajana toimii yhteisöpedagogiopiskelija Iina Kovalainen.

Vierailevana tähtenä esiintyy Improteatteriryhmä Nimetön. Luvassa on esiintymisen riemua ja iloista meininkiä, kun opiskelijat ottavat lavan haltuunsa. Kuoron esittämiä elokuva- ja musikaaliteemaan mukaan valittuja kappaleita säestää opiskelijoiden muodostama MATU & THE BOYS- bändi. Konsertin järjestelyistä ovat vastanneet yhteistyössä Mikkelin ammattikorkeakoulun sekä Etelä-Savon ammattiopiston eri alojen opiskelijat. Konsertin mahdollistavat Mikkelin ammattikorkeakoulu, Ravintola DeXi, Etelä-Savon ammattiopisto, Mamok sekä Kinolinna.

Konsertin lippuhinnat 5€ opiskelija, lapset (alle 12v.), 8€ muut ennakko, 10€ muut ovelta. Lipun hinta sisältää elokuvateemaan rakennetun tarjoilun Ravintola DeXissä sekä ohjelman. 20% lipputuotoista lahjoitetaan suoraan valtakunnalliseen Nenäpäivän keräykseen.

Lippuja myydään ennakkoon Mikkelin ammattikorkeakoululla opiskelijakunta MAMOKin toimistolla, Patteristonkatu 3. Ennakkolipun voi varata myös sähköpostitse noora.luostarinen@mail.mamk.fi

 

Tule sinäkin mukaan tekemään hyvää ja viettämään viihtyisää iltaa!

Red Nose Night

  • Keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.00 - 20.00
  • Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksen Ravintola DeXissä, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.

 

Lisätietoja: Noora Luostarinen, tuottaja puh. 044 292 3842, noora.luostarinen@mail.mamk.fi

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs