Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Rakokiven koulukiinteistön väistötilajärjestelyistä

Lahden kaupunki

Rakokiven koulukiinteistön väistötilajärjestelyistä

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2016 klo 15:33
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ensi syyslukukaudesta alkaen Rakokiven koulun 4. - 6. luokat toimivat väistötiloissa Nastopolissa. Vuosiluokkien 1- 3 oppilaat sekä koulun hallinto jatkavat nykyisissä tiloissaan koulun päärakennuksessa uuden rakennuksen valmistumiseen saakka. Esiopetus ja iltapäivätoiminta jatkavat kirjaston alakerrassa. Niin ikään Rakokiven päiväkoti jatkaa nykytiloissaan Rapparintie 5:ssä.

Wellamo-opiston opetusta tullaan siirtämään Rakokiven koulun tiloista Nastolan entiselle kunnantalolle. Tarkempaa opetuksen sijoittelua  tehdään lähiviikkoina. 

Rakokiven koulun uudisrakennuksen rakentamiseen liittyvät työt alkavat kesällä 2016. Koulun pihapiiristä kansalaisopistotalo ja Kivitaskun vanha ryhmäperhepäiväkoti puretaan uuden rakennuksen alta pois. Uuden koulurakennuksen käyttöönotto on keväällä 2018.

 

Käytännön opetusjärjestelyistä

Lasten ja oppilaiden turvalliseen kulkemiseen rakennustyömaan lähistöllä kiinnitetään erityistä huomiota. Kulkureittejä rajataan aidoilla. Rakentamisen edetessä ja tarpeiden muuttuessa myös kulkujärjestelyjä muutetaan tarpeen mukaan turvallisuuden varmistamiseksi. Kulkureiteistä ja niiden mahdollisista muutoksista tiedotetaan oppilaille ja huoltajille.

Rakokiven koulun päärakennuksessa käytössä ovat luokkatilojen lisäksi liikuntasali, käsityötilat, musiikki- ja monitoimiluokka sekä päärakennuksen oppilaille myös ruokala. Nastopoliin sijoittuvat luokat tulevat käyttämään päärakennuksen käsityötiloja ja osin myös liikuntatiloja. Nastopolista Rakokiven koulun päärakennukseen kuljetaan Soratien kautta.

Nastopolissa Rakokiven koululla on käytettävissään ensimmäisen ja toisen kerroksen luokkatiloja Nastopolin lukion ja Salpauksen ammatillisten tilojen välissä, ruokala ja liikuntasali. Väistötilat ovat toimivat ja opetuskäyttöön suunnitellut. Pieniä muutostöitä tehdän lähinnä peruskoulun oppilaiden turvallisuuden takaamiseksi.


Lisätiedot

  • Koulun ja esikoulun toimintaan liittyen, Rakokiven koulun rehtori Susanna Kulonen, puh. 040 8349 330
  • Rakokiven päiväkodin johtaja Anna-Kaarina Veini, puh. 040 592 7733
  • Aamu- ja iltapäivätoiminta, palvelupäällikkö Merja Keskiväli, puh. 044 716 1470
  • Wellamo-opisto, rehtori Mari Ylä-Sankola-Peltola, puh. 050 398 5850

___
INFO

Rakokiven koulun oppilasmäärä on 330, josta puolet on 1.-3. -luokkalaisia ja puolet 4.-6. -luokkalaisia.
Eskarilaisia ja iltapäivätoiminnan lapsia kumpaisiakin on keskimäärin 20. 
Rakokiven päiväkodissa on kolmessa  lapsiryhmässä reilut 60 lasta, jotka ovat 3 - 6  -vuotiaita.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs