Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Qridi on vuoden paras oppimisratkaisu – valtava kehitys- ja kansainvälinen potentiaali

Qridi Oy

Qridi on vuoden paras oppimisratkaisu – valtava kehitys- ja kansainvälinen potentiaali

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 06:45
Julkaisija: Qridi Oy

Oululainen Qridi Oy on voittanut eEemeli-kilpailun (vuoden paras oppimisratkaisu) innovatiivisella digitaalisella sovelluksellaan Qridi. Kilpailuraati perusteli valintaansa seuraavasti:

”Qridi on päätelaiteriippumaton digitaalinen arviointityökalu, joka yhdistää monipuoliset arviointitavat, oppimisprosessin taltioimisen ja tavoitekeskeisyyden. Tuote on ajankohtainen, innovatiivinen ja sovellettavissa laajasti eri toimintaympäristöihin sekä eri-ikäisille käyttäjille. Tuotteessa on valtavasti sekä kehitys- että kansainvälistä potentiaalia.”

Kilpailun arviointiraati muodostui yritysten ja julkisen sektorin e-oppimisen, pedagogiikan ja koulutuksen asiantuntijoista. Raadin puheenjohtajana toimi valtiosihteeri Olli-Pekka Heinonen.

Vuoden 2016 eEemeli-kilpailun teemana oli Parasta oppia! Kilpailussa haettiin etenkin oppijaa kannustavia ja yhdessä oppimista edistäviä tuotteita.

eEemeli-kilpailu järjestettiin tänä vuonna jo 15. kerran. Suomen eOppimiskeskus ry:n lisäksi kilpailun järjestämisessä olivat mukana Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK, Hämeenlinnan kaupunki, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, Otavan Opisto, Teknologiateollisuus, Tivia ja xEdu.

Qridi palkittiin myös yleisön suosikkina.

Lisätietoja kilpailusta:
http://www.eoppimiskeskus.fi/ajankohtaista/uutiset/item/471-vuoden-parhaan-oppimisratkaisun-palkinto-jaettiin-jo-15-kerran-voittajaksi-qridi-oy-n-qridi

”Iloitsemme siitä, että kuuntelemalla koulujen ja opettajien tarpeita ja tekemällä yhteistyötä, olemme rakentaneet työkalun, jota arvostetaan laajemminkin. Missiomme on olla opettajan iloksi ja oppilaan hyödyksi. Laadukkaan suomalaisen koulumaailman pedagogiikan avulla olemme rakentaneet järjestelmän, jolla on tarpeita myös urheilu- ja yritysmaailmassa.” kertoo toimitusjohtaja Toni Eskola.

Lisätietoja:

Toni Eskola
Toimitusjohtaja
Qridi Oy
www.qridi.fi
+358 44 5399845
toni@qridi.com

Oululainen Qridi Oy on tehnyt Qridi-järjestelmän, joka on rakennettu oppimisen aikaiseen arvioinnin dokumentointiin ja oppimisen ohjaamiseen. Järjestelmä on rakennettu opettajan iloksi ja oppilaan hyödyksi. Arviointi on suurin yksittäinen vaikuttava tekijä oppimisessa ja opiskelussa itse oppimistilanteessa. Qridiä käytetään myös urheilu- ja yritysmaailmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs