Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Puutekniikan kesäduuni-info – Jotta alan opiskelijat ja yritykset löytäisivät toisensa

Lahden ammattikorkeakoulu

Puutekniikan kesäduuni-info – Jotta alan opiskelijat ja yritykset löytäisivät toisensa

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 12:33
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden puutekniikan insinööriopiskelijat Pino ry järjestää alansa opiskelijoille kesätyöinfon, jossa puuteollisuuden merkittävimmät yritykset tulevat kertomaan kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksistaan. Info järjestetään Lahden ammattikorkeakoulun tekniikan alalla (Ståhlberginkatu 10 A) keskiviikkona 27.1.2016 kello 12:00–16:30.

Kesäduuni-info tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden saada tietoa oman alansa yrityksiltä heidän tarjoamistaan kesätyöpaikoista, konkreettisia ohjeita kesätyönhakuun sekä mahdollisuuden kysyä asioista juuri niiltä henkilöiltä, jotka ovat päättämässä rekrytoinneista. Tapahtumaan osallistuvia UPM, Metsä Group, Stora Enso, Versowood, Isku sekä Koskisen Oy. Tilaisuuteen on myös kutsuttu opiskelijoita Aalto –yliopistosta sekä Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

Kesäduuni-infosta on muodostunut jo jonkin sortin perinne pian viisi vuotta täyttävälle Pinolle. Aikaisempina vuosina tapahtuma on ollut erittäin menestyksekäs ja auttanut lukuisia opiskelijoita ja työnantajia kohtaamaan toisensa.

Puutekniikan insinööriopiskelijat PINO ry on Lahden ammattikorkeakoulun puutekniikan opiskelijoiden oma ammattiainekerho, joka on perustettu 1.4.2011. Se toimii linkkinä opiskelijoiden, koulun sekä puualan yritysten ja yhdistysten välillä.

Lisätietoja
Henri Vauhkonen puheenjohtaja
Lahden ammattikorkeakoulun puutekniikan insinööriopiskelijat Pino ry
puh. 040 508 7093
vauhkonen.henri@gmail.com

 

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs