Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Puurakentamisen tulevaisuutta pohditaan paneelissa Seinäjoella

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Puurakentamisen tulevaisuutta pohditaan paneelissa Seinäjoella

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2014 klo 15:15
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

 

Puu-Hubi on Etelä- Pohjanmaan rakennusklusterin pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu verkostoitumis-, koulutus- ja kehittämishanke, jota SeAMK toteuttaa yhdessä Tampereen teknillisen yliopiston kanssa. Kehittämisen keskiössä on puukerrostalo. Puu-Hubi järjestää ”Puurakentamisen tulevaisuus”- paneelikeskustelun 19.9.2014 Seinäjoella.  Paneeli järjestetään osana Tietoprovinssi 2014 - tapahtumaa.

Paneelikeskustelun tarkoitus on herättää ajatuksia ja keskustelua puukerrostalorakentamisesta.  Elinkeinoelämän lisäksi tuodaan esille myös tilaajien ja asukkaiden näkökulma. Siellä pohditaan mm. rakennusmateriaaleja ja kestävää kehitystä, teollisuuden puurakentamisen tuomia mahdollisuuksia ja asukkaiden tarpeita. Millainen on lähipuukerrostalo?

Paneelin keskustelijoina ovat kehittämispäällikkö Markku Karjalainen Työ- ja elinkeinoministeriöstä, toimitusjohtaja Keijo Ullakko Lakeasta, toimitusjohtaja Mika Airaksela Rakennusliike Reposelta, kehittämisarkkitehti Vesa Ijäs Arasta, johtaja Jussi Mattila Betoniteollisuudesta sekä toimialapäällikkö Aila Janatuinen Metsäteollisuudesta.  Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Puu-Hubi kehittää puurakentamisen osaamista

Puu-Hubi- hanke on ESR- rahoitteinen ja sen päärahoittajana toimii Etelä-Pohjanmaan Ely- keskus. Hankkeen aikana puurakentamisen osaaminen on vahvistunut Etelä-Pohjanmaalla. Mukana on ollut suunnittelutoimistoja, tuoteosatoimittajia ja rakennuttajia. Hankkeen puitteissa on järjestetty 30 päivää koulutuksia alueen rakennusklusterin pk-yrityksille, oppilaspäiviä on kertynyt liki 270. Lähes seitsemänkymmentä eri henkilöä on osallistunut koulutuksiin ja työpajoihin. Hanketta on ollut rahoittamassa rakennusklusterin 25 pk- yritystä.

 

Lisätietoja projektipäällikkö Tuulia Taanila, p. 040 680 7114 tai tuulia.taanila@seamk.fi.

Puu-Hubi- hanke www.seamk.fi/puuhubi
Tietoprovinssi www.tietoprovinssi.fi
Puukerrostalorakentamisen tulevaisuus http://www.seamk.fi/loader.aspx?id=436d59d4-c560-4e33-a238-f7b3bea48f5f

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs