Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Puu tutuksi kansainvälisille opiskelijoille

Lahden ammattikorkeakoulu

Puu tutuksi kansainvälisille opiskelijoille

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2014 klo 12:57
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun tekniikan ja liiketalouden alat järjestävät suositun kansainvälisen intensiiviviikon yhdeksättä kertaa Lahdessa 8.-14.3.2014. Tänä vuonna viikon nimi on International Winter School 2014 ja teemana vastuullinen liiketoiminta (Resbonsible Business – Life Cycle and Environment Management).

International Winter School on tarkoitettu ympäristötekniikan ja markkinoinnin opiskelijoille. Mukana on yhteensä 48 opiskelijaa Itävallasta, Skotlannista, Namibiasta, Botswanasta, Etelä-Afrikasta, Italiasta, Venäjältä, Belgiasta, Hollannista sekä Suomesta. Opiskelijoiden lisäksi Lahteen saapuu seitsemän vierailevaa luennoitsijaa. Ohjelmassa on kansainvälisiä työpajoja, luentoja, yritysvierailuja sekä sosiaalista ohjelmaa kuten sauna ja kansainvälinen päivällinen.

- Tänä vuonna talvi joudutaan valitettavasti esittelemään ulkomaalaisille opiskelijoille vain valokuvista, koska lunta ei ole enää maassa juuri ollenkaan, harmittelee kv-koordinaattori Sari Horn Tekniikan alalta.  

Viikon konseptina on ollut seurata tuotteen kiertokulkua aina metsästä tuotteen valmistukseen ja lopulta kierrätykseen. Mukana ovat alusta asti olleet yhteistyökumppanit Isku, UPM, Kuusankoski ja PHJ. 

- Yritysvierailujen avulla opiskelijoille tulee tutuksi puun käyttö materiaalina Suomessa. Menemme ensin UPM:n vieraaksi tutustumaan metsään, jonka jälkeen tutustumme tuotteen valmistukseen Iskulla ja lopuksi kierrätysyritykset esittelevät, mitä tuotteelle tapahtuu käytön jälkeen, Sari Horn kertoo.

Yritysvierailujen lisäksi opiskelijat toteuttavat viikon aikana yhdeksän ryhmätyötä, jotka esitellään perjantaina Niemen kampuksella.

 

Median edustajat ovat tervetulleita jututtamaan opiskelijoita esimerkiksi seuraavina ajankohtina:

Torstaina 13.3. klo 17-21 kansainväliselle päivälliselle

Perjantaina 14.3. klo 10-13 Niemen kampukselle, kun opiskelijat esittelevät viikon aikana toteuttamiaan ryhmätöitä.

 

Lisätietoja

Lahden ammattikorkeakoulu, Tekniikan ala
kv-koordinaattori Sari Horn p. 050 387 1900

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs