Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Puolustusministeriö ja JAMK allekirjoittivat yhteistyösopimuksen kyberturvallisuuden kehittämisestä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Puolustusministeriö ja JAMK allekirjoittivat yhteistyösopimuksen kyberturvallisuuden kehittämisestä

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2013 klo 10:34
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja puolustusministeriön hallinnonala ovat allekirjoittaneet toistaiseksi voimassaolevan yhteistyösopimuksen kyberturvallisuuden kansallisesta kehittämisestä. Yhteistyösopimus sisältää ”Turvallisesti tulevaisuuteen - Puolustusministeriön strategia 2025:n toimeenpanoon” liittyviä toimenpiteitä.

Puolustusministeriö tukee JAMKin kyberturvallisuuden kehittämis- ja koulutusympäristön teknistä ja toiminnallista kehittämistä asiantuntemuksellaan ja kehittämisehdotuksin, edistää ympäristön käyttöä puolustushallinnon kansallisessa ja kansainvälisessä harjoitustoiminnassa sekä avustaa ja edistää JAMK ICT:n osallistumista ministeriön ohjaamiin hankkeisiin sekä muihin kyber- tai tietoturvallisuuden tutkimus- ja kehitysohjelmiin kansallisesti ja kansainvälisesti.

– Puolustushallinto tulee hyödyntämään Jyväskylä Security Technology (JYVSECTEC) -kehittämishankkeessa rakennettua kyberturvallisuuden kehitys- ja koulutusympäristöä harjoitustoiminnassaan. Tämä avaa meille ovia mm. kansainvälisiin kyberharjoituksiin, JAMKin koulutus- ja T&K-päällikkö Jarmo Siltanen toteaa ja jatkaa:

– Lisäksi tuemme osaltamme puolustusvoimissa tehtävää tutkimus- ja koulutustoimintaa.

Tulevaisuudessa JAMKin kyberturvallisuuden asiantuntijuusalueen kehittämisessä tähdätään kansainväliseen verkottumiseen ja yhteistyöhön puolustushallinnon tukemana.

Lisätietoja:
Jarmo Siltanen, koulutus- ja T&K-päällikkö, 040 716 7282, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, teknologiayksikkö, ICT

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs