Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Printtivaatteet ja puettavat mobiililaitteet pääsevät sijoittajaraadin arvioitaviksi 27.5.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Printtivaatteet ja puettavat mobiililaitteet pääsevät sijoittajaraadin arvioitaviksi 27.5.

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2014 klo 15:18
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen yrittäjät ja Vanaja Capital järjestävät Visamäki Pitching -tapahtuman Korkeakoulukeskuksessa Hämeenlinnan Visamäessä 27.5.2014 klo 14–17.

Visamäki Pitchingissä HAMKin opiskelijat sekä muut startup-yritykset esittelevät ideoitaan potentiaalisille sijoittajille. Liikeideat esitetään sijoittajille ja tuomareille kolmessa minuutissa, joten aikaa on juuri liikeidean ytimen kiteyttämiseen. Mukana on liikeideoita laidasta laitaan, esimerkiksi design-, hyvinvointi- ja IT-aloilta. Yhteensä kymmenen eri myyntipuhetta on valikoitunut mukaan tapahtumaan. Myös paikan päällä on vielä mahdollisuus ilmoittautua pitchaamaan.

Sijoittaja- ja kommentoijaraadissa istuvat muun muassa Mika Uusi-Pietilä East Wings Oy:stä, Juha Jekunen Vanaja Capital Ltd:stä sekä Jere Putkisaari Hämeenlinnan yrittäjistä. Tämän lisäksi Hämeen yrittäjät valitsevat liikeideoista omasta mielestään parhaan, joka pääsee osallistumaan Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestettävään Leijonan kita -tapahtumaan ensi syksynä. HAMK arpoo myös kaikkien tapahtumassa myyntipuheen pitäneiden kesken yhden 500 euron startup-kehittämissetelin.

Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan tapahtumaa, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta blog.hamk.fi/pitching. Myös median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita paikan päälle. 

Lisätiedot

työelämäpalvelukoordinaattori Eveliina Toivonen, p. 03 646 4361 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi
www.hami.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs