Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Porvoo Campuksella tanssitaan khorovodia ja lumoudutaan Pohjolan Venetsiasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Porvoo Campuksella tanssitaan khorovodia ja lumoudutaan Pohjolan Venetsiasta

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2016 klo 12:41
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Keskiviikkona 6. huhtikuuta Stravinskin sävelet kajahtavat Haaga-Helian Porvoo Campuksella ja kevättä otetaan vastaan Venäjä-teemapäivän merkeissä. Tilaisuus alkaa klo 13.30 ja on kaikille avoin. Päivän pääesiintyjät tuovat aidon tuulahduksen venäläisyyttä Campukselle. Pariisiin asettunut valkovenäläinen tanssitaiteilija Tatiana Ilioushenko esittää perinteisiä venäläisiä tansseja ja vetää Russian Dance Academy -työpajan, jossa opitaan khorovod-huivitanssia ja krakoviakin askelkuvioita.

Suomessa asuva pietarilaisrunoilija Elena Lapina-Balk on puolestaan luonut lumoavan runoesityksen, joka kulkee vuodenaikojen kautta Pietarin, Venetsian ja Amsterdamin läpi ja päättyy jälleen Pietarin kevääseen. Lisäksi Campuksella on useita venäjän kulttuuriin, kieleen ja bisnekseen liittyviä työpajoja. Päivä huipentuu aulakonserttiin ja illalliseen klo 17.00. Illallistilaisuus on tarkoitettu kutsuvieraille.

Koulutusohjelmajohtaja ja kampusvastaava Reija Anckar pitää tärkeänä, että venäläinen kulttuuri näyttäytyy positiivisessa hengessä Porvoo Campuksella. Teemapäivän ovat suunnitelleet suomenkielisen matkailun koulutusohjelman ensimmäisen lukukauden opiskelijat, jotka myös vastaavat käytännön järjestelyistä sekä valmistelevat venäläisen keittiön herkkuja kutsuvieraiden cocktail-tilaisuuteen. Konsultointiapuna heillä on ollut Porvoo Campuksen Venäjä-asiantuntijat Ivan Berazhny ja Riitta Forsnabba, sekä tanssinopettaja Pia Kiviaho-Kallio.

Lisäksi Haaga-Helia Porvoossa opiskelee monia venäläissyntyisiä opiskelijoita, jotka osallistuvat omalla tärkeällä panoksellaan päivän toteutukseen. Teemapäivän suunnittelussa on pyritty välttämään kliseitä ja haluttu keskittyä autenttisen ilmapiirin luomiseen Campukselle.

Tilaisuus alkaa Haaga-Helia Porvoo Campuksen aulassa klo 13.30, josta siirrytään kaikille avoimiin työpajoihin. Yleisölle avoimessa aulakonsertissa klo 17.00 esiintyvät tanssitaiteilija Tatiana Ilioushenko ja laulaja Veijo Vänttinen.

Lisätietoja: koulutusohjelmajohtaja Reija Anckar, reija.anckar@haaga-helia.fi, p. 050 404 0060

Haaga-Helia Porvoo Campus
Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo
040 488 7444
www.haaga-helia.fi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs