Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Porin korkeakoulukampuksesta kolme tarjousta

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Porin korkeakoulukampuksesta kolme tarjousta

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2014 klo 11:19
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Porin korkeakoulukampuksesta on saatu määräaikaan mennessä kolme tarjousta. Tarjouksen tekijöistä Citycon ehdottaa sijaintipaikaksi Asema-aukiota, Hartela ja Skanska ns. Aviaporin aluetta Tiilimäen kaupunginosassa.

Kampus suunnitellaan tässä vaiheessa vain Satakunnan ammattikorkeakoululle (SAMK), UC Porille on siihen varattu laajennusmahdollisuus.

Porin kaupungin (TPK) ja SAMKin yhdessä organisoiman urakkakilpailun pohjana oli SAMKin laatima tilaluettelo, yhteensä noin 20 000 neliötä. Tarjoukset pyydettiin 15 ja 20 vuoden vuokra-ajoille. SAMK vuokraa tilat, Porin kaupunki on takaajana. SAMK ei itse investoi rakentamiseen. Lähtökohtana on ollut, että SAMKin vuokrakustannukset eivät merkittävästi muutu nykytasosta.

Tarjoajilta pyydettiin tarjousta myös ilman SAMKin sosiaali- ja terveysalan erityistiloja, jos kampus sijoittuisi Riihikedon tai Tiilimäen kaupunginosiin.

Tarjousten pisteytyksessä laadun painoarvo on 40 % ja hinnan 60 %. Kilpailujuridisista syistä kilpailussa mukana olevien tarjousten pisteytyksiä ja hintoja ei tässä vaiheessa anneta julkisuuteen. Nämä tiedot ovat salaisia siihen asti, kun sopimus on allekirjoitettu.

Tarjoukset etenevät seuraavaksi Porin kaupunginhallituksen käsittelyyn 24.3. Lopullisen päätöksen tekee Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus kaupunginhallituksen päätöksen pohjalta.

Kaupunginhallituksen asettamassa kilpailutustyöryhmässä ovat olleet johtaja Jukka Kotiniemi (TPK), toimitusjohtaja Juha Kämäri (SAMK), kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jussi Koskinen (SAMK), rakennuspäällikkö Harri Juhola (TPK) ja hallintopäällikkö Lauri Kilkku (Porin kaupunki).

Kuvamateriaalit:

Hartelan havainnekuvat

Cityconin havainnekuvat

Skanskan havainnekuvat

 

Lisätietoja:

Jukka Kotiniemi, 044 701 1671

Juha Kämäri, 044 710 3003

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs