Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Pixarin Matthew Luhn luennoi Suomessa

Management Institute of Finland MIF Oy

Pixarin Matthew Luhn luennoi Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2014 klo 12:03
Julkaisija: Management Institute of Finland MIF Oy

Animaatiotaiteilija Matthew Luhn vierailee pääpuhujana Elonmerkki-seminaarissa Helsingissä 28.8. Suomen vierailullaan Luhn pitää myös suositun Matthew Luhn Story -seminaarin 29.8.

Elonmerkissä Matthew Luhn kertoo työstään animaatiotaiteilijana,  käsikirjoittajana ja dialogien rakentajana sekä siitä, miten maailman johtaviin kuuluvassa animaatiotuotantoyhtiössä ruokitaan luovuutta. 

Matthew Luhn työskentelee tarinan kehittelyn johtajana Disneyn omistamalla Pixar-animaatiostudiolla. Sitä ennen hän työskenteli Pixarilla animaattorina ja storyboard-taiteilijana. Luhnin ensimmäinen elokuva Pixarilla oli Toy Story, ja sittemmin hän on ollut mukana luomassa muun muassa Monsters Inc., Nemoa etsimässä, Autot, Rottatouille ja Up – kohti korkeuksia -animaatioita.

Animaatiotuotantojen lisäksi Luhn jakaa tarinankerronnan oppeja luennoitsijana ja kouluttajana. Ohjaajien, käsikirjoittajien ja animaattoreiden lisäksi Luhn on kymmenen vuoden ajan kouluttanut liike-elämän ammattilaisia kertomaan tarinoita.

Business Story -seminaari tarinoiden tekijöille

Animaatioiden lisäksi Luhn tunnetaan Matthew Luhn Story -seminaareistaan, joita hän pitää eri puolilla maailmaa.

Päivän mittaisessa työseminaarissa Luhn jakaa hyvän tarinan reseptiään ja kertoo, miten tarinoita voi hyödyntää työ- ja liike-elämässä. Luhnin seminaari on osa MIFin Blue Ribbon -seminaarisarjaa.

Elonmerkki 2014 järjestetään Helsinki Congress Paasitornissa ja Business Story -seminaari Suomen elokuvasäätiön auditoriossa, Kino K-13.

Lisätietoja:
MIFin asiakkuuspäälliköt Paula Pauniaho +358 50 62345 ja Ilari Hylkilä +358 50 350 6918  

Elonmerkki
Elonmerkki on yksi MIFin ajankohtaisseminaareista. Elokuussa järjestettävään tapahtumaan osallistuu vuosittain 300 – 400 viestinnän ammattilaista viestintäjohtajista viestintäassistentteihin. He työskentelevät yrityksissä, julkisella sektorilla tai järjestöissä. Elonmerkkiä on järjestetty jo vuodesta 1993 ja tänä vuonna teemana on dialogi. Lue lisää osoitteessa: www.elonmerkki.fi

Management Institute of Finland MIF Oy on koulutus- ja kehittämisyhtiö, joka aloitti toimintansa heinäkuussa 2012. Sen tavoitteena on olla Suomen johtava työyhteisöjen kehittäjä ja uudistaja. MIF tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluitaan yrityksille, julkiselle sektorille ja järjestöille johtamisessa, viestinnässä ja kansainvälisyydessä. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kirkkonummella, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Pietarissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs