Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Pitchea-sovellus kilpailee Nuori Yrittäjyys -startuptittelistä

Turun ammattikorkeakoulu

Pitchea-sovellus kilpailee Nuori Yrittäjyys -startuptittelistä

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2014 klo 14:39
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Ihmiset ja ideat yhteen verkkopalvelun avulla

Yrittäjäkilpailuissa palkittu Pitchdea tekee ideoista menestystarinoita

 

Helsingissä kilpaillaan toukokuussa Suomen parhaan Nuori Yrittäjyys startupin tittelistä sekä 15.000 € arvoisesta Hyundain rahoituksesta. Turun ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyä opiskelevat Kerkko Heiskanen ja Tapio Louhi, Turun kauppakorkeakoulusta valmistuva Kristian Riehakainen, Turun yliopistossa opiskeleva Tero Urponen sekä Åbo Akademin opiskelija Barun Bashyal valittiin PerustaYritys.fi - Paras liikeidea -kilpailun finaaliin PreGame-tapahtumaan Turun HK-areenalle sovelluksellaan Pitchdea.

 

– Pitchdea on Internet-alusta ideoiden jakamista ja kehittämistä varten. Se tuo yhteen ihmiset ja ideat, ja jokainen pystyy kehittämään Pitchdea-yhteisön avulla omasta ajatuksestaan menestystarinan, avaa Tapio Louhi tiiminsä kehittämää verkkopalvelua.

Urakka alkoi selkeästä ongelmasta, jota ryhmäläiset päättivät lähteä työstämään JA Startup -ohjelmaan ja Lean Software Startup -kurssille. Lopputuote jalostui nuorten käsissä sovellukseksi. Näin sai alkunsa ”ideoiden oma LinkedIN”.

 

– Maailmassa kuolee miljoonia ideoita päivittäin, sillä niitä ei jaeta. Ideat tapetaan lukitsemalla ne oman pääkopan sisään, pohtii Kristian Riehakainen. Perisuomalainen tapa piilotella ideoita koituu niiden kohtaloksi, hän jatkaa.

 

Nyt syntyneen internet-alustan avulla ihmiset voivat jakaa ideoita keskenään ja saada toisiltaan palautetta hyvin aikaisessa vaiheessa. Näin ideat kehittyvät, ja ihmiset löytävät ajatuksilleen toteuttajia, uskovat kehittäjät.

Pitchdea palkittu jo kahdesti

 

Pitchdea-sovelluksella on voittoisasti jo osallistuttu messutapahtumiin ja kilpailuihin. Helmi-maaliskuussa tiimi voitti JA Startup -ohjelman järjestämän Web presence -kilpailun sekä NY Startup “Leijonan luola” -kilpailun.

– Kilpailuissa menestyminen on luonut uskoa, ja toukokuisen Helsingin-kilpailun jälkeen jatkamme liiketoimintamme kehittämistä edelleen, toteaa Louhi tiimin ajatuksista.

Omaa inspiraatiotaan voi etsiä tiimin blogista osoitteessa blog.pitchdea.com

 

Lisätiedot:

Opiskelija Tero Urponen, tero.urponen@pitchdea.com  Pitchdea NY, p. 050 590 7633.

Lehtori Virpi Raivonen, virpi.raivonen@turkuamk.fi

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs