Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Piispantarkastus näkyy myös Mamkissa: Eurooppalainen sielu -keskustelutilaisuus 8.10.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Piispantarkastus näkyy myös Mamkissa: Eurooppalainen sielu -keskustelutilaisuus 8.10.

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2014 klo 12:57
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

KUTSU

Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen vierailee Mikkelin ammattikorkeakoulun kampuksella, jossa pidetään avoin yleisötilaisuus 8.10. aiheesta " Eurooppalainen sielu". Tilaisuudessa keskustelevat piispa Seppo Häkkinen  ja vararehtori Kalevi Niemi. Tilaisuuden juontaa Jyrki Koivikko.

Keskustelutilaisuus järjestetään ravintola DeXissä klo 14.00–15.30. Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen!

 

TIEDOTE


Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen vierailee Mikkelin ammattikorkeakoulun kampuksella, jossa pidetään avoin yleisötilaisuus 8.10. aiheesta " Eurooppalainen sielu". Tilaisuudessa keskustelevat piispa Seppo Häkkinen  ja vararehtori Kalevi Niemi Tilaisuuden juontaa Jyrki Koivikko.

Keskustelutilaisuus järjestetään ravintola DeXissä klo 14.00–15.30.
 
Tilaisuudessa pohditaan sitä hyvää, jota eurooppalaisuus ja Eurooppa ovat tuoneet ja voivat yhä tuoda. Tapahtuma on osa Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa parhaillaan käynnissä olevaa piispantarkastusta.

- Olemme osa Eurooppaa, joka on viime aikoina ollut monenlaisten myllerrysten keskellä. Haluamme keskustella siitä, mikä on Euroopan ydin, mikä on sen sielu. Pohdimme tilaisuudessa Kalevi Niemen kanssa eurooppalaisuuden ideaa. Luvassa on vapaamuotoinen ja inspiroiva keskustelutilaisuus, piispa Seppo Häkkinen toteaa.

Idea tilaisuuteen syntyi piispan mukaan keskusteluissa ammattikorkeakoulun johdon kanssa, kun piispantarkastuksen ohjelmaa suunniteltiin.
- Piispantarkastuksen yksi tavoite on rakentaa yhteyksiä erilaisiin yhteiskunnallisiin toimijoihin. Usein se merkitsee vierailuja yrityksiin ja oppilaitoksiin. Halusimme Mamkin kanssa katsoa, millaista synergiaa löytyy yhteiseen keskusteluun kahdelta eri toimijalta.

Piispan vierailu Mamkissa liittyy piíspantarkastuksen niin sanottuun alueen yritysvierailupäivään. Aamupäivällä piispa tutustuu Osuuspankin jo toteutuneeseen maakunnalliseen pankkifuusioon ja Mamkissa pian toteutuvaan ylimaakunnalliseen korkeakoulufuusioon.

Tervetuloa!
 
Lisätietoja:

• rehtori, toimitusjohtaja Heikki Saastamoinen, puh. 050 312 5151
• vararehtori Kalevi Niemi, puh. 040 569 8901

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs