Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Pianotaiteilija Jordana Palovičová konsertoi Sigyn-salissa 31.3. klo 19

Turun ammattikorkeakoulu

Pianotaiteilija Jordana Palovičová konsertoi Sigyn-salissa 31.3. klo 19

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2014 klo 13:33
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Konsertin ohjelmassa kuullaan slovakialaista pianomusiikkia, säveltäjäniminä Johann Nepomuk Hummel, Ilja Zeljenka ja Ján Cikker. Konserttiin on vapaa pääsy.

Konsertti on osa Jordana  Palovičován vierailuohjelmaa Turun AMK:n Taideakatemian musiikin koulutuksessa. Konsertin lisäksi hän luennoi 1.4. Turun konservatorion auditoriossa klo 10 aiheesta “Johann Nepomuk Hummelin vaikutus eurooppalaisen pianismin kehitykseen” sekä opettaa mestarikurssilla Taideakatemiassa opiskelevia pianisteja 2.-3.4.

Jordana  Palovičová on opiskellut Bratislavassa (Bratislavan konservatorio, Musiikki- ja Näyttämötaiteen Akatemia), Lontoossa (Royal College of Music) ja Lyypekissä (Musikhochschule Lübeck) ja osallistunut Lazar Bermanin, György Sebökin, Eugéne Idjićin, Jan Wijnin, Aci Bertonceljin, Peter Toperczerin ja Mariá Lapšanskýn mestarikursseille.  Hän on menestynyt useissa kansallisissa ja kansainvälisissä pianokilpailuissa.

Jordana Palovičová on esiintynyt laajalti Euroopassa pianistina, kamarimuusikkona ja säestäjänä sekä useiden orkesterien solistina muun muassa lukuisilla europpalaisilla musiikkifestivaaleilla. Hän tehnyt useita levytyksiä erityisesti slovakialaisten säveltäjien musiikista ja esiintynyt Euroopan Yleisradioliiton EBU:n radioimissa konserteissa. 

Tällä hetkellä Jordana Palovičová opettaa Bratislavassa Esittävien Taiteiden Akatemiassa ja toimii pianomusiikin apulaisosastonjohtajana.

Jordana Palovičová, piano
31.3. klo 19.00
Sigyn-sali (Linnankatu 60, 20100 Turku)
Vapaa pääsy
Tutustu konsertin ohjelmaan

Lisätiedot:
Jukka Juvonen
puh. 050 598 5288
s-posti: jukka.juvonen@turkuamk.fi

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs