Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Pelicansin kiekkoilijat valmistuvat Salpauksesta myynnin ammattilaisiksi

Koulutuskeskus Salpaus

Pelicansin kiekkoilijat valmistuvat Salpauksesta myynnin ammattilaisiksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2014 klo 09:51
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Kaksi vuotta sitten joukko Pelicansin liigapelaajia aloitti työn ohella opiskelun Koulutuskeskus Salpauksessa. Projekti on nyt saatu päätökseen, ja neljä pelaajaa ovat suorittaneet myynnin ammattitutkinnon.

Jan Latvala, Joonas Hurri, Juha-Pekka Pietilä ja Jarkko Immonen valmistuvat myynnin ammattilaisiksi. Alun perin mukana olivat myös toiset neljä pelaajaa, mutta pelipaikkakunnan vaihtumisen myötä heidän opintonsa ovat keskeytyneet tai jatkuvat toisessa oppilaitoksessa.

Tutkinto toteutettiin näyttötutkintona. Koulutus järjestettiin pelaajien ammatti ja aikataulut huomioiden. Lähiopetus toteutettiin pääsääntöisesti Koulutuskeskus Salpauksen tiloissa. Opintoihin kuului myös työpaikalla oppimista, ja sen ohjaamisesta vastasivat Isku Areenan eri kaupallisista toiminnoista vastaavat henkilöt.

Koulutusidean taustalla ovat Suomen Jääkiekkoilijat ry (Pelaajayhdistys) ja Jääkiekkoliitto. Tavoitteena on saada ammatikseen jääkiekkoa pelaaville toinen ammatti tulevaisuuden varalle.

Pelaajien valmistumisen kunniaksi kahvitellaan maanantaina 10.3. klo 13 Koulutuskeskus Salpauksen Sammonkatu 8:n toimipisteessä, neljännen kerroksen kahviossa. Tervetuloa!

Lisätietoja

Koulutuskeskus Salpaus, opettaja Seija Finsk, puh. 044 708 0393

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs