Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Pelaa, älä pelkää – koko perheen peliturvallisuustapahtuma Vellamossa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Pelaa, älä pelkää – koko perheen peliturvallisuustapahtuma Vellamossa

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2014 klo 08:35
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Peli-innovaatiot-hanke järjestää perheille suunnatun nettipelaamisen turvallisuustapahtuman

lauantaina 11.10.2014 klo 1116
Merikeskus Vellamossa, Tornatorintie 99, Kotka.

Pelaa, älä pelkää -tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille. Tapahtuman tarkoituksena on valistaa peruskouluikäisiä lapsia ja nuoria sekä heidän vanhempiaan internetiin ja tietoturvaan liittyvissä arjen turvallisuusasioissa.

Marko ”Fobba” Forss on paikalla kertomassa nettipoliisin työstä sosiaaliseen mediaan liittyvien rikosten ehkäisemisessä.

Vuoden Viihdyttäjäksi elokuussa 2014 TubeConissa valittu Herbalisti antaa vinkkejä nuorille ja heidän vanhemmilleen turvallisesta tubettamisesta.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun GameLabin laboratorioinsinööri, CEH (Certified Ethical Hacker) Marko Oras informoi ja keskustelee lasten sekä vanhempien kanssa arjen tietoturva-asioista. Markolta saa kysyä kaikkea, mitä ikinä aiemmin ei ole uskaltanut kysyä.

Kaiken ikäiset lapset pääsevät kokeilemaan pelejä aina konepeleistä lautapeleihin. Mukana menossa ovat kotkalaiset pelialanyritykset NitroGames ja Kukouri sekä Puolenkuun Pelit.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Peli-innovaatiot-hanke
Projektiasiantuntija Minna Ikonen, minna.ikonen (at) kyamk.fi, 044 702 8320

Liitetiedostot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs