Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Pekka Risku aloitti johtajana ammatillisessa opettajakorkeakoulussa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pekka Risku aloitti johtajana ammatillisessa opettajakorkeakoulussa

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2015 klo 11:19
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pekka Risku on aloittanut työnsä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisen opettajakorkeakoulun yksikönjohtajana elokuussa. Hänen edeltäjänsä Ulla Mutka jatkaa myös AOKKissa osa-aikaisesti asiantuntijatehtävissä.

Risku siirtyi AOKKin yksikönjohtajaksi Jyväskylän ammattiopiston tekniikan yksikönjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Muuramen lukion rehtorina ja tietotekniikan yliopettajana JAMKissa. Koulutustaustaltaan hän on filosofian tohtori.

Uudesta työstään selvästi innostunut Risku on jo laittanut merkille opekorkeassa vallitsevan mukavan yhteisöllisen ilmapiirin. Uusi lukuvuosi ja työtehtävät käynnistyvät vauhdikkaasti.

– Uudistuva oppiminen sekä vähenevät opetuksen resurssit haastavat oppilaitokset kehittämään oppimisympäristöjä sekä johtamista. Tässä on AOKKin asiantuntijuuden mahdollisuus. JAMKin strategiatyön yhteydessä jäsennämme yhdessä myös AOKKin tulevaisuutta, kommentoi tuore yksikönjohtaja Risku tulevaa.

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu kouluttaa uusia opetusalan osaajia ja tukee organisaatioita pedagogisessa kehittämistyössä. Vuosittain yli 400 aikuisopiskelijaa pätevöityy AOKKissa ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. AOKK on myös yksi Suomen suurimmista opetusalan täydennyskouluttajista ja tekee aktiivista TKI-työtä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Lisätietoja:
Pekka Risku, yksikönjohtaja, 040 707 9372, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs