Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Parolan Yhteiskoulun joukkueet voitokkaita Taitaja9-kisan Hämeen aluekilpailussa

Koulutuskeskus Salpaus

Parolan Yhteiskoulun joukkueet voitokkaita Taitaja9-kisan Hämeen aluekilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2014 klo 16:01
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Käytännön taitoja mittaavan Taitaja9-kisan Hämeen aluekilpailu pidettiin keskiviikkona 22.1.2014. Valtakunnalliseen loppukilpailuun pääsivät Parolan Yhteiskoulun joukkueet HärMäKe ja Team Evoluutio. HärMäKe-joukkueessa kilpailivat Miikka Kerkkonen, Pyry Mäkelä ja Jonna Härkönen, sekä Team Evoluutiossa Peetu Tarri, Viljami Sipiläinen ja Anniina Honkasaari. Niukasti loppukilpailusta jäi kolmanneksi sijoittunut Lahden Yhteiskoulun joukkue. Aluekilpailuun osallistui yhteensä 15 joukkuetta, jotka olivat päässeet jatkoon paikalliskilpailuista.

Hämeen aluekilpailun järjesti Koulutuskeskus Salpaus Vipusenkadulla Lahdessa. Kilpailutehtävinä olivat mm. lvi-rakentaminen, pienten ruokatarvikkeiden poiminen riisipuikoilla, joukkuesuksilla hiihto, ompelukoneformula ja liikennemerkkien tunnistaminen.

Taitaja9 on suunnattu yhdeksäsluokkalaisille, ja kilpailun tarkoituksena on herättää peruskoululaisten kiinnostusta kaikkiin kädentaitoja vaativiin ammattialoihin sekä lisätä ammatillisen koulutuksen ja osaamisen arvostusta.

Taitaj9:n valtakunnallinen loppukilpailu järjestetään Taitaja2014 -ammattitaidon SM-kilpailujen yhteydessä Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa 9.4.2014.

Liitteenä ovat kuvat joukkueista HärMäKe ja Team Evoluutio.

Lisätietoja

kilpailun johtaja Jari Pöyhönen, 050 5265909, jari.poyhonen[@]salpaus.fi

Taitaja2014 http://www.taitaja2014.fi/

 

Liitetiedostot

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs