Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Päivitä sairaanhoitajan opistoasteen tutkintosi AMK-tutkinnoksi kevään yhteishaussa!

Tampereen ammattikorkeakoulu

Päivitä sairaanhoitajan opistoasteen tutkintosi AMK-tutkinnoksi kevään yhteishaussa!

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2014 klo 09:45
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Sairaanhoitajan opistoasteen tutkinnon voi päivittää Tampereen ammattikorkeakoulussa AMK-tutkinnoksi hakemalla kevään 2014 yhteishaussa sairaanhoitajan AMK-koulutukseen. Tutkinnon voi suorittaa joko päivä- tai aikuisopiskeluna. 

Jokaiselle opiskelemaan valitulle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa on mahdollisuus hyväksilukea aiempi sairaanhoitajan tutkinto. Opintojen laajuus on noin 40 opintopistettä, joka jakautuu seuraavasti: kieliopinnot 6 op, ammattitaitoa päivittävät opinnot 4 op, opinnäytetyötä tukevat opinnot 15 op ja opinnäytetyö 15 op. Opintojen kesto on 1 - 2 vuotta opintojen etenemisestä riippuen. 

Ammattikorkeakoulututkinto antaa kelpoisuuden hakea opiskelemaan ylempää AMK-tutkintoa. Koulutukset alkavat elokuussa 2014.

Ammattikorkeakouluihin haetaan verkossa osoitteessa www.amkhaku.fi 3.3. - 1.4.2014. Hakuaika päättyy 1.4.2014 kello 16.15.

Tutustu hakuohjeisiin: www.tamk.fi/haku

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs