Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Päijät-Hämeen vuoden 2016 aikuisopiskelija on valittu

Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen vuoden 2016 aikuisopiskelija on valittu

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2016 klo 08:14
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Vuoden 2016 päijäthämäläisiksi aikuisopiskelijaksi on valittu tänä syksynä Koulutuskeskus Salpauksesta lähihoitajaksi valmistunut Matti Mutala. Tunnustus myönnettiin keskiviikkona 5.10. aluehallintoviraston ja ELY-keskuksen järjestämässä Tulevaisuuden moniosaaja -seminaarissa Lahdessa.

Matilla oli nuoruudessaan vaikeita aikoja niin koulussa, kuin sen ulkopuolellakin. Näiden haastavien aikojen jälkeen hän on valmistunut kiitettävin arvosanoin lähihoitajaksi sekä todelliseksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaiseksi, josta työnantajat kilpailevat. Matti on loistava malli myös muille aikuisopiskelijoille.

Palkintoraati korosti perusteluissaan erityisesti Matin empaattisuutta, avoimuutta ja ammatillisuutta.

Vuoden päijäthämäläisen aikuisopiskelijan valitsi Lahden OpinOvi-ohjaajaverkosto, jossa ovat mukana Koulutuskeskus Salpaus, Lahden diakonian instituutti, Lahden ammattikorkeakoulu, Lahden Yliopistokampus, Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Wellamo-opisto, Lahden kansanopisto, Lahden yhteiskoulun aikuislukio, Lahden lukiot, Itä-Hämeen opisto, Kiipulan koulutus ja kuntoutus sekä Lahden seudun erilaiset oppijat ry.

OpinOvi-ohjaajaverkosto neuvoo ja auttaa koulutusvaihtoehtojen suunnittelussa. Verkoston jäsenet päivystävät keskiviikkoisin klo 14 – 15:45 Hämeen TE-toimiston Lahden toimipisteessä 2. kerroksessa sekä järjestävät koulutustoreja.

Lisätietoja

opinto-ohjaaja Eija Tamminen, aikuiskoulutus- ja työelämäpalvelut, Koulutuskeskus Salpaus, p. 050 385 5560

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 750. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs