Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Päijät-Hämeen Taitaja9-paikalliskilpailu järjestetään Salpauksen keskustakampuksella ke 12.11.

Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen Taitaja9-paikalliskilpailu järjestetään Salpauksen keskustakampuksella ke 12.11.

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2014 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus järjestää Päijät-Hämeen yhdeksäsluokkalaisille Taitaja9-paikalliskilpailun keskiviikkona 12.11. klo 9–15. Tapahtumapaikka on Wanha Teatteri Salpauksen keskustakampuksella, osoitteessa Ståhlberginkatu 4 B, Lahti. Kilpailutehtävät suoritetaan ratakilpailuna klo 9.50–11.50 ja 12.50–14.20. Tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan 14.30.

Paikalliskilpailussa on mukana ennätyssuuri määrä Päijät-Hämeen yhdeksäsluokkalaisia. Kädentaidoillaan mittelee lähes 40 sekajoukkuetta, joissa kussakin on kolme oppilasta.

Taitaja9-kilpailussa ysiluokkalaiset pääsevät tutustumaan hauskalla tavalla taito- ja taideaineisiin. Päijät-Hämeen kilpailutehtävät liittyvät tänä vuonna ympäristö-, kone- ja metalli-, hius- ja kauneudenhoito- sekä elintarvikealoihin.

Samaan aikaan Taitaja9-kilpailun kanssa Ståhlberginkadun ja Svinhufvudinkadun kampusalueella on myös Avoimet ovet, joten kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua Salpauksen keskustakampuksella järjestettävään koulutukseen ja seurata samalla Taitaja9-kisoja.


Parhaat jatkavat Hämeen aluekilpailuun

Päijät-Hämeen paikalliskilpailun viisi parasta joukkuetta pääsevät kokeilemaan taitojaan Hämeen Taitaja9-aluekilpailuun, joka järjestetään Forssassa 22.1.2015. Aluekilpailujen kolme parasta joukkuetta jatkavat valtakunnalliseen loppukilpailuun, joka järjestetään Taitaja 2015 -ammattitaidon SM-kilpailujen yhteydessä Turussa toukokuussa 2015.

Lisätietoja
Kilpailun johtaja Krista Velling, puh. 050 538 2379
Koulutuskeskus Salpaus

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa.
www.salpaus.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs