Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Päijät-Hämeen parhaat opiskelijayritykset palkittiin

Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen parhaat opiskelijayritykset palkittiin

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2014 klo 15:23
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen parhaat opiskelijoiden harjoitusyritykset valittiin NY-aluemessuilla 11.12. Messut järjestettiin opiskelijayritysten joulumyyjäisten yhteydessä Lahden keskustan Joulubasaarissa.

Perusasteen parhaaksi yritykseksi valittiin Padasjoen yhtenäiskoulun Koukussa NY, joka sai kiitosta tuotteistaan, niiden hyvästä esillepanosta ja hyvästä myyntityöstä. Koukussa NY valmistaa virkattuja mattoja ja koreja. Toisen asteen paras yritys oli Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoiden autokorjaamo, RSTech NY. Tuomaristoa miellytti liikeidea, jolla on varmasti kysyntää. Korkea-asteen paras yritys oli Lahden ammattikorkeakoulun PariTanssia NY, joka opettaa paritansseja ja järjestää tapahtumia sen ympärille.

Messujen parhaat tuotteet löytyivät Kokkitykit NY:ltä, joka oli myös panostanut tuotteiden esillepanoon ja myyntiin. Parhaana myyjänä palkittiin Koulutuskeskus Salpauksen opiskelija Roosa Räikkönen, joka möi valmistamiaan jouluisia herkkuja. Parhaat osastot oli Kama Design NY:llä, joka myi sisustustuotteita ja sisustussuunnittelua sekä M. Leipurit NY:llä, joka möi jouluisia leivonnaisia.

Parhaat yritykset jatkavat kansalliseen finaaliin, joka järjestetään 14. -15. huhtikuuta 2015 Helsingissä. Kansalliseen finaaliin osallistuu 60 parasta NY-yritystä ympäri Suomen. Näistä yrityksistä paras pääsee edustamaan Suomea kesällä järjestettäviin Euroopan-mestaruuskisoihin Saksaan.

Lisätietoja:
Yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh. 044 708 0650
Koulutuskeskus Salpaus

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa.
www.salpaus.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs