Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Päijät-Hämeen parhaat NY-yritykset tulevat Lahden ammattikorkeakoulusta ja Suomen Urheiluopistolta

Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen parhaat NY-yritykset tulevat Lahden ammattikorkeakoulusta ja Suomen Urheiluopistolta

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2013 klo 15:33
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen parhaat opiskelijoiden harjoitusyritykset valittiin NY-aluemessuilla, jotka järjestettiin DuuniExpon yhteydessä Lahti Hallissa tänään keskiviikkona 20.2.2012.

Toisen asteen parhaaksi harjoitusyritykseksi valittiin Suomen urheiluopiston SnowTeam NY ja korkea-asteen parhaaksi yritykseksi Lahden ammattikorkeakoulun 4Safety NY. Nämä yritykset jatkavat kansalliseen NY-yritysten finaaliin Lohjalle huhtikuussa. Lohjalla kilpailee noin 60 Suomen parasta NY-yritystä, jotka on valittu 19 eri alueelta Suomesta.

SnowTeam NY on erityisesti yritysten elämys- ja virkistyspalveluihin erikoistuva ohjelmapalveluyritys, jonka takana ovat Vierumäellä opiskelevat Arttu Kumpulainen, Sanna Lehtinen, Christian Sahi ja Amir Nystedt.

4Safety NY on Lahden ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoiden perustama yritys, joka tarjoaa Streetwise-kursseja. Yrityksessä toimivat Lilian Pöppönen, Anna-Riina Oittinen ja Laura Kilpeläinen.

Tuomaristo kiitti molempia voittajayrityksiä selkeästä työnjaosta, organisoinnista ja asiakasratkaisukeskeisyydestä. Lisäksi SnowTeam NY ja 4Safety NY ovat tuomariston mukaan ymmärtäneet liiketoiminnan visuaalisen merkityksen ja tunnistaneet markkinapotentiaalinsa hyvin.

Messuilla palkittiin myös seuraavat opiskelijat ja NY-yritykset

Paras myyjä, 2. aste
Opiskelija Andria Kinnunen, Friends of Unique Nations NY, Koulutuskeskus Salpaus
kriteerit: rauhallisuus, ammattimaisuus, asiakasta kuunteleva

Paras myyjä, korkea-aste
Opiskelija Nigina Rajalin, PolttariPirkot NY, Lahden ammattikorkeakoulu
kriteerit: vakuuttava, ammattimainen ja asiantunteva

Paras messuosasto
Paja-Karri Ny, opiskelija Karri Levantin, Koulutuskeskus Salpaus
kriteerit: hyvä yleisilme, korkeatasoinen käsityönäyte

Paras tuote
Paja-Karri Ny, opiskelija Karri Levantin, Koulutuskeskus Salpaus
kriteerit: asiakaslähtöinen tuote, perinteikkäästä alasta tehty innovatiivinen tuote

Messujen tuomaristo koostui päijäthämäläisistä liike-elämän edustajista. Messuilla oli mukana noin kaksikymmentä NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevaa yritystä. NY-yritykset ovat opiskelijoiden perustamia harjoitusyrityksiä, jotka toimivat oikealla rahalla yhden lukuvuoden ajan.

Messujen järjestäjänä toimi Päijät-Hämeen YES-keskus. Päijät-Hämeen YES-keskus on Koulutuskeskus Salpauksen hanke, joka toimii Hämeen ELY-keskuksen rahoittamana vuoden 2013 loppuun.


Lisätietoja
yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh. 044 708 0650
projektikoordinaattori Sari Mertsalmi, puh. 044 708 0846

Koulutuskeskus Salpaus / Päijät-Hämeen YES-keskus

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs