Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Päijät-Hämeen parhaat NY-yritykset palkittiin

Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen parhaat NY-yritykset palkittiin

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2014 klo 16:14
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen parhaat opiskelijoiden harjoitusyritykset valittiin 29.1. NY-aluemessuilla, jotka järjestettiin DuuniExpon ja Yrittäjyyspäivien yhteydessä. Jokaisen koulutusasteen voittaja pääsee loppukilpailuun valtakunnallisille Uskalla yrittää -messuille, jotka järjestetään huhtikuussa Kajaanissa.

Perusasteen parhaaksi NY-yritykseksi valittiin Padasjoen yhtenäiskoulun Melody NY. Toisen asteen paras oli matkailualalla toimiva Koulutuskeskus Salpauksen LahtiPro NY. Korkea-asteelta palkittiin Lahden ammattikorkeakoulun Valkoi NY, joka tuottaa lahtelaista designia. Yrittäjistä ja liike-elämän toimijoista koostuva tuomaristo kiitti sarjojen voittajia mm. hyvästä liikeideasta ja kehityskelpoisuudesta.

Koulutuskeskus Salpauksen LahtiPro NY sai myös kunniamaininnan valtakunnallisessa liikeideakilpailussa. Yritys sai kiitosta uskaliaasta ja kunnianhimoisesta suunnitelmasta. Tuomaristo arvosti suuresti myös sitä, että yritys oli huomioinut yhteiskunnallisen näkökulman oman alueen työllistämisen lisäämisessä ja vetovoimaisuuden parantamisessa.

Messuilla palkittiin myös seuraavat NY-yritykset

Paras tuote/palvelu: Kookos Hyvinvointipalvelut NY, Suomen urheiluopisto Vierumäki. Kriteerit: Pitkälle tuotteistettu hyvinvointialan palvelu.

Paras myyjä: Katju Kauppinen Hyvinvointia KK, Koulutuskeskus Salpauksen lukio, Nastola. Kriteerit: Konsultoiva myyntityyli.

Paras osasto: Melody NY, Padasjoen yhtenäiskoulu. Kriteerit: Messuosasto oli hyvin rakennettu, siellä oli huomioitu kaikki aistit.

Paras liikeidea: LahtiPro NY, Koulutuskeskus Salpaus, matkailuala. Kriteerit: Idea on kehityskelpoinen ja toimiva.

Mukana messuilla oli 21 NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevaa yritystä. NY-yritykset ovat opiskelijoiden perustamia harjoitusyrityksiä, jotka toimivat oikealla rahalla yhden lukuvuoden ajan. Messujen järjestäjänä toimi Päijät-Hämeen YES-keskus. Päijät-Hämeen YES-keskus on Koulutuskeskus Salpauksen hanke, joka toimii Hämeen ELY-keskuksen rahoittamana toukokuun 2014 loppuun.

Lisätietoja

projektisuunnittelija Sari Mertsalmi, puh. 044 708 0846

yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh. 044 708 0650

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs